Куди піти у вихідні 18 та 19 серпня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 18 та 19 серпня. ВСІМ рекомендує

Серпень у самому розпалі. Поспішайте отримати від останнього літнього місяця побільше гарних емоцій та вражень. У ці вихідні, 18 та 19 серпня, у Хмельницькому багато заходів організовують для дітлахів.

18 серпня (субота)

11:00 - інтенсив JavaScript у Avivi It Academy, що на Подільській, 109. Вхід: 500 гривень.

Під час п'ятигодинного інтенсиву поговорять про основні особливості JS, відмінності цієї мови від інших, а також обговорять роботу браузера та основи ООП. Захід розрахований на учасників, які володіють версткою та мають базові навички програмування. Це хороший спосіб «підтягнути» слабкі місця й почати кодити на якісно кращому рівні.

14:00 - безкоштовний урок для дітей “Створення комп'ютерної гри" у комп'ютерній академії "ШАГ", що на Подільській, 93. 

Відео дня

Ваша дитина в захваті від комп’ютерних ігор? А, можливо, їй буде набагато цікавіше створити власну гру, в яку можна грати з друзями?! Давайте перевіримо! Запрошуємо Вас і Вашу дитину поринути у казковий світ ігор.

Фестиваль "Медовий Спас" у парку Чекмана

Майданчик "Пізнавальна галявина" (центральний вхід до парку)

15:00 - "Бібліотека на галявині"  - читання під відкритим небом, ігри та вікторини, розвиваючі книги, книжкова фотосесія ; "Музей під відкритим небом".

16:30 - концерт "В гостях у бджілки".

Медовий майданчик (Алея квіткова)

11:00 - виставка-ярмарок пасічників та господарств Хмельниччини, майстрів народного мистецтва. Частування хмельницьких кулінарів.

Центральний майданчик (Літня сцена парку)

17:00 - концертна програма творчих колективів та виконавців

19:00 - гурт "Street project" (Хмельницький)

20:00 - молодіжна дискотека від DJ Paulus (Хмельницький)

22:00 - вогняне шоу "Rock&Fire"  

Алея майстрів

15:00 - майстер-класи та виставки

Спортивний майданчик

15:00 - весела руханка: козацькі забави та регбі

Майданчик "Дитячий садок"

16:00 - свято кольорових олівців "Бджілки - мої друзі"

18:00 - лялькова вистава "Кіт у чоботях".

Майданчик "Медові танці" (адміністративна алея)

18:00 - майстер-класи з вуличних та соціальних танців.

19 серпня (неділя)

15:00 - майстер-клас з художником у Хмельницькому обласному художньому музеї. Вхід: 20 гривень. 

«Майстер-клас з художником» оголошує про пошук учасників - ентузіастів від мистецтва. Цього разу майстринею інтуїтивної творчої композиції стане студійка мистецького гурту «Рефлекторний взаємозв’язок» Юлія Романова. Для нового сеансу художнього творення пані художниця обрала тему жанру живопису «Портрет», крім того мисткиня представить гостям тематичну міні-виставку. У практичній частині творчої зустрічі Юлія пропонує охочим освоїти специфіку скетчинг-портрету. З собою учаснику потрібно мати художнє приладдя – олівці, фломастери, лайнери тощо. 

18:00 - перегляд фільму "Таксі" у центрі розвитку театру "Час Т", що на Проскурівського підпілля, 71. 

«Таксі» — іранський драматичний фільм, написаний та знятий Джафаром Панагі з ним же в головній ролі. Світова прем'єра стрічки відбулася у головному конкурсі 65-ого Берлінського міжнародного кінофестивалю, де вона отримала «Золотого ведмедя» та Приз ФІПРЕССІ. 

Фестиваль "Медовий Спас " у парку Чекмана

Медовий майданчик

10:00 - виставки та ярмарки меду, виробів майстів народного мистецтва та частування.

Виставки 18 і 19 серпня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up