Куди піти у вихідні 23-24 червня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 23-24 червня. ВСІМ рекомендує
Ілюстративне фото
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

23 червня (субота)

8:00 - ранкова йога на ДАХу на Героїв Майдану, 38. Вхід: 50 гривень

Настав час побачити безмежну велич сонця у ранковий час. І не просто побачити, але й відчути на собі його обійми в улюблених асанах. 

12:00дитяча субота у книгарні "Є". Вхід вільний

Відео дня

"Книгарня Є" знову відкриває двері у світ дитячої літератури Європи. Цієї суботи діти мають нагоду ознайомитися з творчістю Роалда Дала, помандрувати разом з Чарлі до шоколадної фабрики, протистояти не дуже хорошим відьмам та полюбити книжки з Матильдою!

12:00свято "Місто професій" у сквері Шевченка. Вхід вільний

При вході кожна дитина отримує паспорт, карту представлених професій та має можливість "влаштуватись на роботу". Після короткого майстер класу від фахівців своїх галузей, таких як - рятувальник, пожежник, кінолог, вибухотехнік, поліцейський, лікар, соціальний працівник, криміналіст, будівельник, перукар, агроном, ветлікар, діджей, автослюсар, продавець, банкір, кухар, актор, модель, кравчиня тощо, діти приступають до "роботи". 

17:00 - концерт Sean Nicholas Savage у мистецькому дворику музичної школи № 1. Вхід: 320 гривень

Sean Nicholas Savage - канадський співак, представник лейбла Arbutus Records. В альбомі Bermuda Waterfall виконавець майстерно поєднав енергію і філософський зміст у кожному зі своїх творів. Це щераз доводить, що Савадж - це не тільки унікальний артист, а також гарний спостерігач буденних пригод, котрому вдається майстерно відкривати мудрість життя у своїх піснях. 

18:00 - Mini-Fest "Про100 неба" в Хмельницькому університеті управління і права на Проскурівськй, 57. 

Увесь вечір лунатимуть співи пісень під супровід гітари.

20:00вечірка за участі Dj Flash у ПаПаПабі. Вхід вільний

Вечір обіцяє бути запальним і гарячим. Вже цієї суботи для вас гратиме діджей, який спрямує ваші настрої в драйвове русло та створить атмосферу для гарного відпочинку. 

21:00 - виступ гурту "The Strangers" у Tarantino Bar. Вхід вільний

The Strangers – це поєднання різних музичних стилів: rock, pop, reggae та багато інших цікавих напрямків. На вас чекають зарубіжні каверс на таких виконавців як: AC/DC, Bon Jovi, Deep Purple та багато інших.

24 червня (неділя)

12:00 - вистава для дітей "Рікі-Тікі-Таві" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень

Рікі-Тікі-Таві - так зовуть молодого мангуста, він живе разом зі своєю родиною. Але одного разу під час повені потоком його змиває. Опиняється Рікі-Тікі-Таві в саду біля будинку, де живе хлопчик Тедді з батьками. На Тедді напала змійка Кара, але Рікі захистив малого і цим його врятував, бо змійка була отруйна. Так Тедді й Рікі подркжилися. Рікі лишається жити з ними, але небезпека не зникає все одно.

14:00 - тропічна вечірка в ТРЦ "Оазис". Вхід вільний

У програмі: яскраві майстер-класи, інтерактиви та конкурси, запальні танці від Студіі Танцю "New era", літні хіти у виконанні Івана Варави, захоплюючий квест із класнючими призами. А на згадку про цей дивовижний день зможете залишити собі екзотичне мехенді або веселий шарж чи світлину в гавайському вбранні біля тропічної фотозони. 

17:00 - концерт Sean Nicholas Savage у мистецькому дворику музичної школи № 1. Вхід: 320 гривень

Sean Nicholas Savage - канадський співак, представник лейбла Arbutus Records. В альбомі Bermuda Waterfall виконавець майстерно поєднав енергію і філософський зміст у кожному зі своїх творів. Це щераз доводить, що Савадж - це не тільки унікальний артист, а також гарний спостерігач буденних пригод, котрому вдається майстерно відкривати мудрість життя у своїх піснях. 

18:00міський рок-фестиваль "пРОсКурів - фест" на майданчику перед кінотеатром Шевченка. 

У фестивалі беруть участь гурти, які подали заявки і пройшли відбір. Номінації фестивалю - "Авторський проект" та "Кавер-проект".  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Sasha Emelchuk

    "18:00 - міський рок-фестиваль "пРОсКурів - фест" на майданчику перед кінотеатром Шевченка. "

    Обійшов кругом і не знайшов того фестивалю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up