Куди піти у вихідні 31 березня і 1 квітня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 31 березня і 1 квітня. ВСІМ рекомендує
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

31 березня (субота)

8:00 - сільськогосподарський ярмарок на Прибузькій від Свободи до Старокостянтинівського шосе. Вхід вільний. 

Відбудеться передвеликодній ярмарок, на який запрошують фермерів, виробників сільськогосподарської продукції з усієї області, мешканців міст та сіл, які бажають вигідно продати та придбати продовольчі товари.

Відео дня

12:00 - дитяча вистава "Веселі ведмежата" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень.

У дідуся-ведмедя та бабусі-ведмедиці гостюють двоє маленьких онуків: веселі ведмежата Топ і Топка. Звісно ж, як і всі діти, ведмежата пусстують і потрапляють у різні кумедні ситуації. Дідусь повчає їх, але малі пустуни і це сприймають за гру. Як же бути?

12:00 - інтерактивна зустріч "Історія однієї іграшки" у книгарні "Є". Вхід вільний. 

Діти дізнаються більше про казковий процес створення іграшок. Якими іграшками гралися 100 років тому? Якою була перша лялька у світі? На відвідувачів чекає подорож історією іграшок усього світу, а також знайомство з Вельветового Кролика, який знає, як оживають іграшки.

12:00 - зустріч із Орестом Зубом у клубі "СВ". Вхід: 350 гривень. 

Орест Зуб - онлайн-підприємець, мандрівник, блогар, письменник. Автор україномовного блогу про інтернет-бізнес, саморозвиток і подорожі - openmind.com.ua. На зустрічі Орест розповість про онлайн-бізнес як найкращий спосіб подорожувати та заробляти водночас, способи заробітку в подорожах та як йому вдалося відвідати понад 100 країн.

12:00 - велонавчання безпечної їзди у парку Чекмана. Вхід вільний.

Поїздка вулицями в супроводі велотренера. Учасники дізнаються, де і як має рухатися велосипедист у місті, які правила дорожнього руху має знати і як їх виконувати, що означають дорожні знаки, як повернути ліворуч, де заборонено їздити, а де можна.

21:00 - виступ гурту "Кімната Гретхен" у гастро-барі 7.62. Вхід вільний.

Кімната Гретхен" створюють музику в стилі ukrainian indie-rock. Гурт приїздить аж із Дніпра. Це варто почути. 

1 квітня (неділя)

12:00 - дитяча вистава "Веселі пригоди Рухохвостика і Сіропузика" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

12:00 - казка "Не хочу бути собакою" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень.

У тридев'ятому царстві, у тридев'ятому дворі жили собі, були собі Півень та Кіт. Працювали кожен на своїй посаді: Півень - півнм, Кіт - котом. Одного ранку двір облетіла новина, що з'явилося вакантне місце собаки, до якого додається шикарна будка та яскравий ланцюг. От Півень та Кіт почали зазіхати на таку привабливу посаду, але в дворі з'являється справжній Собака і, здавалося б, усе стає на свої місця. Однак пізніше з'ясовується, що Собака втік від свого жорстокого хазяїна і, шукаючи іншого призначення, твердо вирішив ніколи не бути собакою.

13:00 - веселий піжамний забіг від ТЦ "Дитячий світ". Вхід вільний.

Традиційний піжамний забіг усіх охочих. Потрібно лише одягнути свою улюблену піжаму або махровий халат і такому милому вигляді прийти до "Дитячого світу".

18:30 - трагікомедія "Кайдашева сім'я" у театрі імені Старицького. Вхід: 35-80 гривень.

Питання, хто ж у сім'ї головний, чоловік чи жінка, постає особливо гостро, коли цих жінок - аж троє (свекруха й невістки). У родині Кайдашів чоловікам залишається тільки слухатись, коритись і розбороняти коханих дружин.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up