Куди піти у вихідні 7-8 жовтня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 7-8 жовтня. ВСІМ рекомендує
  • Чемпіонат з бодібілдингу, майстер-клас від Маргарити Січкар і концерти рок-гуртів. 
  • Хмельничан запрошують відвідати цікаві заходи, які відбудуться у Хмельницькому 7-8 жовтня.

7 жовтня, субота

9:30 - Всеукраїнські змагання зі спортивного бального танцю. Місце: театр Старицького. Вхід: 120 гривень. 

У Хмельницькому змагатимуться діти-бальники. Вік учасників – від 4 до 16 років. Вони будуть поділені на різні вікові категорії. 

Відео дня

11:00 - Вистава "Весела Родина Свинки Пеппи". Місце: Хмельницька обласна філармонія. Вхід: 80-150 гривень.

Весела інтерактивна музична вистава для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Це яскраве динамічне шоу, сповнене добрими жартами, веселими піснями, танцями та інтерактивними іграми за участі великих ляльок і маленьких глядачів.

12:00 - вистава "Лисичка, котик та півник". Місце: театр ляльок "Дивень". Вхід: 25-28 гривень. 

Це казка про те, як Півник не слухався свого друга Котика, відчиняв двері хитрій Лисичці, і та його викрадала. На щастя, Котик виявлявся поруч і рятував свого друга, а врешті решт – вигадав, як провчити хитрунку.

13:00майстер-клас Маргарити Січкар під назвою "Життя зі смаком". Місце: "Хмельничанка", вул. Кам'янецька, 48. Вхід: 350-450 гривень. 

Відома ресторатор і бізнес-тренер Маргарита Січкар розповість, як бути привабливою жінкою завжди і всюди, як визначити свою улюблену справу; як з максимальною користю приділити час дітям, про секрети щастя і ще багато іншого.

14:00 Чемпіонат Хмельницької області з бодібілдингу, менс фізик та фітнес бікіні. Місце: актова зала Хмельницького національного університету. 

Змагання з бодібілдингу проводяться з метою подальшого розвитку бодібілдингу в області та залучення молоді до систематичних занять спортом.

20:00 - концерт гурту "STANZA" і Dj Crocodile. Місце: ПаПаПаб. 

«STANZA» – гурт з Хмельницького, створений в 2009 році колишніми учасниками гурту «Хрестовий похід». Їхня творчість - це суміш глибоких текстів про життя, енергетичного заряду та музичного драйву. Саме такою мовою вони й розмовляють зі своїми фанами.

21:00 - концерт гурту "Кімната Гретхен". Місце: гастробар 7.62. 

«Кімната Гретхен» - це український інді-рок гурт з Дніпра. Свого часу різкий стрибок в бік англомовних текстів викликав певну хвилю обурень серед давніх поціновувачів творчості «Кімнати Гретхен». Втім, так само швидко знайшлися і нові слухачі, яким полюбилися «бойовики» і танцювальні хіти з англомовної програми.

8 жовтня, неділя

12:00 - вистава "Кицин дім". Місце: театр ляльок "Дивень". Вхід: 25-28 гривень.

«Тілі-ділі, тілі-бім! Загорівся кицин дім!».Маленьким хмельничанам покажуть історію про те, що у складних ситуаціях потрібно допомагати одне одному, незважаючи на колишні образи.

17:00 - концерт "Contrasts" із симфонічним оркестром. Місце: Хмельницька обласна філармонія. Вхід: 40-60 гривень. 

У концерті участь також візьме академічний симфонічний оркестр філармонії, а диригентом буде Марко Мюллер (Швейцарія). У програмі прозвучать твори Верді, Стравінського, Вагнера, Бородіна, Елгарасі.

17:00Лекція «Естетика взаємодії. Остання течія в мистецтві ХХ ст.». Місце: арт-центр "MASLO". 

На лекції присутні дізнаються про таке явище в мистецтві кінця 1990-х – поч. 2000-х як «естетика взаємодії. Воно відносно нове, але одне з найбільш радикальних на сьогоднішній день.

18:30 - хореографічна вистава "Роксолана". Місце: театр Старицького. Ціна: 35-100 гривень.

Це добре відома історія про українку Настусю (Роксолану), яка закохала у себе султана Сулеймана і допомагала йому правити цілою імперією довгі роки. Але хмельничани побачать її у новій, оригінальній формі.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Natalia Basista

    7 жовтня кубок області з Пауерліфтингу ( ФПУ) спорт комплекс Епіцентр, початок об 11:00. Прийдіть та побачите на власні очі які сильні в нашій області дівчата та чоловіки!

    Анна Островська reply Natalia Basista

    і хто виграв?)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up