Куди піти у вихідні 9-10 червня. ВСІМ рекомендує

Куди піти у вихідні 9-10 червня. ВСІМ рекомендує
Фото з архіву редакції vsim.ua
  • Вихідні для відпочинку можна влаштувати собі уже в суботу та неділю.
  • Хмельничан запрошують на вистави, майстер-класи і концерти. 
  • Для малечі також підготували кілька заходів.

9 червня (субота)

8:00 - ранкова йога на ДАХу на Героїв Майдану, 38. Вхід: 50 гривень. 

Тепер настав час побачити безмежну велич сонця у ранковий час. І не просто побачити, але й відчути на собі його обійми в улюблених асанах. 

Відео дня

10:00загальноміський День здоров’я у сквері Шевченка. Вхід вільний. 

У програмі показові виступи та майстер-класи з різних видів спорту. Це фітнес, тай-бо, зумба, різновиди карате, спортивні танці, тхеквондо ВТФ, бойовий гопак, змішані єдиноборства, кросфіт, рукопашний бій, футбол, регбі, художня та спортивна гімнастика. Також будуть представлені нові види спорту, які тільки починають розвиватися в нашому місті - джампінг та капоейра. Усі відвідувачі можуть узяти участь у майстер-класах та спробувати свої сили в будь-якому з цих видів спорту.

10:00 - практичний семінар "Цигун" у центрі розвитку "Простір" на Молодіжній, 2/3а. Вартість участі потрібно уточнювати за телефоном - 067 514 06 03 (Ігор). 

Цигун - це давня китайська система вправ, яка побудована на техніці дихання, плавних сконцентрованих рухах і медитаціях. Основне завдання - оздоровлення організму. Захід стане цікавим і для початківців і для цигуністів-практиків. Із собою мати ручку, зошит, зручний одяг і хороший настрій.

20:00 - вечірка з Dj Flash у ПаПаПабі. Вхід вільний. 

Сьогоднішній вечір у ПаПаПабі обіцяє бути запальним і гарячим. 

21:00 - концерт гурту Nebraska у гастро-барі 7.62. Вхід вільний. 

Цей гурт був створений на "уламках" байкер бенду Механічний Апельсин і являється єдиною в Україні командою, яка грає кантрі українською. Свого часу NEBRASKA (кантрі-проект байк-рок-бенду "Механічний Апельсин") вирішили зробити те, чого до них на теренах Батьківщини ніхто робити не наважувався. Вони вдихнули українську душу в суто американське кантрі. Кожна пісня в альбомі звучить настільки чесно та природньо, що починаєш вірити в те, що так споконвіків в Україні й співали.

ВСІМ Бізнес ліга на стадіоні НВК № 10

  • 17:00 - Ротор - Фахівець
  • 18:00 - Agora - Воля

10 червня (неділя)

11:00 - тренінг "Жіночі секрети: як надихнути чоловіка на успіх?" у психолого-консультаційному центрі на Проскурівській, 15. Вхід: 1000 гривень. 

На заході Жанна Сенчук відкриє для вас основні періоди розвитку успішності чоловіка і просування його бізнесу, етапи розвитку партнерських стосунків жінки й чоловіка, головні стратегії жіночої поведінки й жіночі стани у кожен із вирішальних періодів життєвого шляху чоловіка. 

12:00 - вистава "Сни про Вінні" у театрі ляльок "Дивень". Вхід: 25-30 гривень. 

Для найменших поціновувачів театрального мистецтва підготували нову виставу "Сни про Вінні".

12:00веселе та інтерактивне шоу для дітей NINJAGO show у Хмельницькй обласній філармонії. Вхід: 80-240 гривень. 

Задовго до початку часів Перший Майстер Кружитцу створив світ Ніндзяго за допомогою чотирьох видів Золотого зброї, настільки могутніх артефактів, що ніхто не міг контролювати силу всіх чотирьох одночасно. З цього і починається довга захоплююча історія, яка захопить і відкриє новий світ Ніндзяго. Герої - завзяті ніндзі завжди вміють знайти пригоди і повеселитися від душі. 

17:00 - трансформаційна гра "Перехід" на Даху на Героїв Майдану, 38. Вхід: 500 гривень. 

Перехід - це ваших 36 кроків до реалізації бажаного, зрозуміти Себе і свої ресурси, побачити що допомагає, а що заважає рухатися у Вашому запиті, навчитися брати від Простору Свої можливості, перемогти страх, ілюзії та лінощі. Авторка гри - Ірина Томіліна - майстриня трансформацій, авторка та ведуча т-ігор, психологиня, HR. Трансформаційна гра, чудовий та дієвий інструмент для тих, хто готовий взяти своє життя в свої руки й отримати максимум. 

17:00вечір пам'яті Олександра Цисара у Палаці творчості дітей та юнацтва. Вхід вільний. 

Вечір-спомин присвячений пам'яті героя російсько-української війни Олександра Цисара. Він був старшим лейтенантом, командиром взводу 93 окремої механізованої бригади, позовний "Шип". Загинув 12 червня 2015 року в Донецькому аеропорту. Посмертно нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Александр гавриленко

    Запрошуємо усіх в неділю в м.Полонне.З 11 год в парку що на пл.Слави відбудеться благодійна акція "Полоннеленд" де будуть збиратися кошти на лікування хворої дівчинки.На Вас чекає: пікнік,солодощі,ігри,розваги,аніматори,вистава для дітей.А о 16год біля будинку культури можна буде послухати безкоштовно артистів Харківського оперного театру.О 21го у міському сквері показ мультфільмк
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up