Мокро і весело: маленькі хмельничани обливались водою на стадіоні "Локомотив"

Мокро і весело: маленькі хмельничани обливались водою на стадіоні "Локомотив"
  • У Гречанах було мокро. «Водяний Бум» на стадіоні «Локомотив» зібрав сотні дітлахів.
  • Обливалки, волейбол, естафети та багато позитиву очікували на маленьких учасників.
  • Як хлюпалися водою та розважалися, бачили журналісти vsim.ua.

Термометр показує позначку +30. Як позбутися спеки та зарядитись позитивними емоціями знають учасники «Водяного Буму». Сьогодні, 21 липня, біля стадіону «Локомотив» у Гречанах пройшов «мокрий» захід. Спортивно – культурний центр «Плоскирів» організував для всіх бажаючих водні ігри.

- Минулого року у нас було приблизно 70 дітей, цього року я очікую на ще більше учасників. Дуже класно, що прийшло багато діток різного віку. Вони - нове покоління, тут вони радіють, посміхаються. У програмі естафети, волейбол, обливалки та інші конкурси, - розповідає організатор культурно - розважального центру «Проскирів» Ольга Лободєва. 

Відео дня

На «водні» ігри прийшло близько сотні дітей з батьками. Озброївшись водяними пістолетами, кульками з водою та рушниками малеча з радістю обливалась. Діти поділились на 3 команди і брали участь у конкурсах. Батьки не сиділи осторонь, а якнайгучніше підтримували своїх фаворитів.

- Ми тут перший раз, на жаль, минулого року нам не вийшло прийти, ми були у бабусі. Хочеться, щоб такі програми відбувалися частіше. Дуже добре, що вони проводяться не тільки у центрі міста, а й по районах, адже не потрібно нікуди їхати. А для діток це просто драйв. Також можливість познайомитись, подружитись, щоб у них був командний дух і просто зарядитись позитивом, - ділиться враженнями хмельничанка Інесса Гуменюк. 

Підготувала Крістіна Христофорова

Обливались і з пляшок, і водних пістолетів
Поки діти веселились, мами спілкувались між собою
Малеча навіть роззулась, аби зручніше було ганяти по стадіону
Більшість дітей живуть неподалік у Гречанах
Під кінеь обливалок усі були мокрі з ніг до голови
Повитирались рушниками і давай змагатись у конкурсах

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up