Мото-шоу, Любко Дереш і багато музики: програма фестивалю MyFest

Мото-шоу, Любко Дереш і багато музики: програма фестивалю MyFest
  • Замість уже традиційного "Green Fest" на день молоді у Хмельницькому проведуть екофестиваль "My Fest".
  • Уже цими вихідними хмельничани зможуть "продегустувати" новий фестиваль.
  • Для відвідувачів облаштують близько 10 зон. Чим дивуватимуть, дізнавалися журналісти vsim.ua.  

За п'ять років хмельничани уже встигли звикнути до яскравого та веселого фесту "Green Fest". Проте, уже цього року нас дивуватимуть "новим" продуктом. Замість традиційного екофестивалю "Green Fest" у день молоді у Хмельницькому проведуть фестиваль "My Fest".

Нагадаємо, що з бюджету виділили 200 тисяч гривень на його проведення. Хедлайнерами фестивалю стануть гурт KARNA, хмельницький гурт "Безодня" та поп-виконавець Ivan Navi. Територію молодіжного парку поділять на різнотематичні зони: спортивну, наукову, художню, літературну, торговельну. Отож, публікуємо повну програму фестивалю, який відбудеться 30 червня на території міського пляжу. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up