“My FEST 2021” у Хмельницькому: деталі та програма дводенного фестивалю

“My FEST 2021” у Хмельницькому: деталі та програма дводенного фестивалю
  • Фестиваль відбудеться вже на цих вихідних.

  • Проводитимуть його у Молодіжному парку та на острові Кохання.

  • У програмі - концерти, богатирські ігри, лазерне шоу та багато іншого.

  • Детальніше читайте у анонсі.

Активна молодь за підтримки міської влади анонсує черговий “My FEST” - один з найбільших фестивалів нашого міста. Він знову збере хмельничан різного віку та вподобань для активного відпочинку. Організатори обіцяють, що кожен зможе знайти собі заняття до смаку.

Триватиме фест два дні - з 19 по 20 червня. Перший день буде молодіжно-розважальний, другий - спортивний.

  • Відео дня
    /li>

В суботу до Молодіжного парку можна буде підтягуватися вже з 14 години.

Що відвідати та як розважитися?

У суботу:

У неділю:

Розважальні майданчики діятимуть як для дорослих, так і для дітей

У суботу та неділю з 15.00 по 18.00 діятиме дитяча локація, де для малюків підготували бульбашкове шоу, аквагрим, батути, сімейні естафети та безліч майстер-класів.

Впродовж двох днів відбуватиметься турнір з пляжного волейболу та дитячого регбі.

На літературному майданчику хмельницькі поетеси Анастасія Семенюк та Ольга Саліпа декламуватимуть власні твори. Така ж можливість буде і в юних талантів, які виступатимуть з досвідченими авторками у тандемі.

Уночі на головній сцені показуватимуть фільми, кіносеанси продовжаться й на другий день. Всього організатори обіцяють показати п’ять кінострічок. Також на фестивалі функціонуватимуть лунопарк та фудзона.

Буде й освітня локація - дебатний турнір та інтерактивна презентація хмельницького Пласту.

Олена Мандзій, заступник начальника управління молоді та спорту Хмельницької міської ради розповідає, що на фестивалі буде ще один цікавий захід - Новий голос міста.

Так організатори хочуть показати, що фестиваль - це час не лише для розваг та активного відпочинку, а й для творчого самовираження. Талановита молодь зможе продемонструвати свої здібності та зробити чергові кроки до всеукраїнської популярності.

Головне - щоб погода була гарною

Ведучі фестивалю Микола Субачов та Владислав Лисенко вже мають досвід проведення масових заходів, в тому числі “My FEST 2020”.

Під час фестивалю відвідувачам допомагатимуть волонтери - вони розповідатимуть про заходи та показуватимуть розташування кожної з локацій. Тож загубитеся навряд чи. А от гарно провести час обов'язково вдасться - обіцяють організатори. Також запрошують учасників та відвідувачів одягатися у кольори фестивалю - малиново-рожевий, фіолетовий та блакитний, щоб показати цим єдність та концептуальність заходу.

Участь у Фестивалі безкоштовна. Але будуть й комерційні напрямки - такі як лунопарк та фудзона.

Детальніше про програму дізнавайтеся на Facebook та Instagram сторінках фестивалю.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PutnickFree

    Є бажання взяти участь у конкурсі, з'їсти кілька кусочків суші чи піци зайняти почесне останнє місце і гаслом "головне не перемога, а участь" потролити тих хто давився і не переміг!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up