На балу «Серця до серця» до благодійної акції приєднався байкер

На балу «Серця до серця» до благодійної акції приєднався байкер
У Хмельницькому танцювали історичні танці у рамках акції Фонду «Серце до серця». На заході глядачі мали змогу долучитись до благодійності та взяти участь у танцювальних майстер-класах.

 

«Бал відкритих сердець» проходив 25 квітня на майдані біля кінотеатру ім. Т. Шевченка. Перехожі зупинялись, підтанцьовували та кидали гроші у скриньки волонтерів.

Відео дня
> Байкер Олег (Гіря) ділиться, що приїхав на байкарський зліт біля кінотеатру. Тому чоловік випадково потрапив на бал.

- Приєднався до акції, бо ніколи не шкодую грошей для дітей, - каже Олег. - При чому, як для своїх, так і для чужих. А в таких акціях, хоч і невеликими грошима, але можна допомогти. Я, наприклад, був у Польщі, то там набагато краще допомагають дітям, ніж у нас.

Всі бажаючі глядачі разом з танцівниками виконували полонез.

Олена Григорівна розповідає, що не змогла пройти повз вишуканих суконь танцівниць.

- Я просто гуляла. Вирішила зупинитися і подивитися на дійство, - каже жінка. - Сама дуже люблю танцювати. Тому мені приємно, що у нас є таке свято. Про саму акцію «Серце до серця» знаю. А такі заходи підуть їй тільки на користь. Люди більше знатимуть про неї.

Євгенія є волонтером акції перший рік. Проте у дівчини вже склалось враження про те, як хмельничани реагують на благодійність.

- Рада, що хоч якимось чином допомагаю вирішити цю проблему, - каже Євгенія. - Сьогодні у мене щодо збору коштів, то дуже насичений день. З самого ранку вирішила збирати гроші. А люди реагують по-різному. Хтось кине гривню, хтось – п’ять. Проте є й такі, які говорять, що їх це не цікавить.

- Хмельницький Фонд «Серце до серця» до нас звернувся з пропозицією влаштувати такий от бал, - каже Дмитро Баранцов, керівник школи танців «Сіріус». - Ми, звичайно, погодилися. Чого не зробиш заради благодійності. Наша держава не має грошей для цього, то доводиться простим людям збирати по одній-дві гривні. А тут зібралися ентузіасти, які намагаються якось це виправити.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    мдя..Ну і до чого тут байкер? С таким же успіхом можна було написати : До акції приєдналася тітонька перехожа... Таки редколегія ВСІМ нвчого не знає про SEO
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині 18:14 Тарифи на світло зростуть вже 1 червня: скільки може коштувати кіловат 17:40 Щорічно у другу суботу травня відзначається Всесвітній день боротьби з гіпертонією (новини компаній) 17:33 На Хмельниччині ув’язнили військового в запасі за ухилення від мобілізації 17:02 Чи готові хмельничанки пройти військову підготовку: опитування play_circle_filled 16:32 Графік аварійних відключень: як дізнатися коли не буде світла 15:52 Зайві витрати на 5 мільйонів у будівництві ліцею зафіксували аудитори на Хмельничині 15:12 У 18 років пішов воювати. Попрощалися з хмельничанином-азовцем Павлом Фостиком play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up