Наймасштабніші весняні фестивалі в Україні: куди можна поїхати за гарним настроєм

Наймасштабніші весняні фестивалі в Україні: куди можна поїхати за гарним настроєм
  • Весна принесе позитивний настрій не тільки від того, що стане тепліше, почнуть цвісти дерева, квіти, але і стартують наймасштабніші фести по всій країні.
  • Що можна відвідати та в яке місто потрапити на цікавий захід, дивіться у підбірці від vsim.ua.

1. Фестиваль «СмакоБум». Місце: місто Київ, національний комплекс «Експоцентр України» (ВДНХ, 8-й павільйон), проспект Академіка Глушкова, 1. Час: 8 - 10 березня. Вхід вільний.

На фестивалі «СмакоБум» обіцяють "феєрверк" зі смачних продуктів гастрономії - найкращі традиційні українські смаколики та напої.

2. Міжнародний фестиваль вина. Місце: місто Берегово Закарпатської області, площа Кошута. Час: 8-11 березня. Вхід вільний.

Відео дня

На XV Міжнародному фестивалі вин будуть присутні винороби із Берегово та інших районів Закарпатської області. Минулоріч їх було близько сорока. Гостям запропонують найсмачніші напої, виготовлені майстрами своєї справи.

3. Музично-сніжний фестиваль «Z-Games On Snow». Місце: гірськолижний курорт "Буковель". Час: 19-25 березня. Вартість: вхідний квиток на 3 дні - 999 гривень, за 4 додаткових дні - плюс 249 гривень. Також можна придбати 11 квитків (на 3 дні) за 9990 гривень. На окремі заходи будуть потрібні додаткові квитки.

4. Фестиваль «Этно Remeslo». Місце: місто Київ, ТРЦ «Lavina Mall». Час: 24-25 березня у період з 12 до 20 години. Вхід вільний.

На заході можна буде познайомитися із культурою і традиціями різних народів світу, в тому числі й українців. Відкрити для себе щось нове у фольклорі, музиці чи кухні.

5. Театральний фестиваль «Чеховфест». Місце: місто Суми, театр імені Щепкіна та театр для дітей та юнацтва. Час: 21-31 березня у період з 19 до 21 години. Вартість: 100-290 гривень, спектаклі на сцені "Інтеграція" - безкоштовні.

Цей фестиваль проводять уже протягом п'яти років. Шостий пройде у 2018 році. Поціновувачам театрального мистецтва буде цікаво подивитися спектакті, підготовлені учасниками фесту.

6. Фестиваль "Писанка 2018". Місце: місто Коломия. Час: 14-15 квітня. Вхід вільний. 

У межах заходу пройде виставка-продаж різних видів декоративно-прикладного мистецтва.

7. Міжнародний музично-творчий фестиваль "Сакура-Фест" та винний фестиваль "Сонячний напій"Місце: місто Ужгород. Час: 23 квітня - 2 травня. Вхід вільний.

У цей періо можна буде побачити засаджені сакурами вулиці Довженка і Ракоці, а також прилеглу до набережної площу Пушкіна, яку іноді називають Сакурова алея.

8. Фестиваль "Огинь і мнясо". Місце: Мукачево. Час: 4-6 травня. Вхід вільний.

На заході можна буде скуштували найкращі м'ясні страви, приготовлені на вогні.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up