Освідчення на "Rock&Buh". Стас попросив Ніну вийти за нього

Освідчення на "Rock&Buh". Стас попросив Ніну вийти за нього
  • Свідками освідчення хмельничанина Стаса його коханій Ніні стали сотні гостей фестивалю "Rock&Buh".
  • Прямо на головній сцені фесту хлопець запропонував своїй дівчині вийти за нього. І вона погодилася!

Сьогодні, 25 травня, під час першого дня рок-фестивалю на території міського пляжу прозвучали слова кохання. Перед виступом гурту Тhe Hypnotunez ведучі запросили на сцену Стаса, анонсувавши перед сотнями свідків, що він хоче зробити заяву.

  • Це сюрприз для його коханої дівчини, - сказали ведучі у мікрофон.

На сцену покликали Ніну. Коли дівчина вийшла, Стас без усякого хвилювання став на коліно, зізнався у коханні і сказав, що у нього є лише одне єдине запитання до неї:

Відео дня
  • Ти вийдеш за мне? - запитав Стас.

Ніна без роздумів погодилася і прийняла каблучку. Стас вручив їй букет троянд. Пара обійнялася. Не обійшлося і без палкого поцілунку. Нареченим аплодували усі присутні.

Журналісти зловили пару за сценою. Поцікавилися, чому для такого інтимного моменту обрали саме фестиваль рок-музики. Стас відповів без вагань:

  • Це - чудове місце, сьогодні гарна погода і класний настрій. Якраз пришов час для пропозиції, адже ми разом уже 3,5 роки, - сказав хлопець.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    "Без роздумів погодилася і прийняла каблучку...". Навіть не замислювалася над тим, що на неї чекає. Дуже мабуть довго чекала і нарешті дочекалася. Без звичних "подумаю", "не так швидко", "я ще не готова". Блиск каблучки зробив свою справу.
  • Sasha Emelchuk

    Де мала сцена знаходиться ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:14 У Хмельницькому горів центральний продуктовий ринок (ФОТО, ВІДЕО) 20:27 На війні загинули четверо військових з Хмельниччини. Хто вони 19:38 Хто економить найбільше грошей на закупівлях. Ми дослідили дані «Prozorro» 19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up