Підбірка закладів у Хмельницькому, які відкрилися у 2022 році

Підбірка закладів у Хмельницькому, які відкрилися у 2022 році
Фото ілюстративне
  • Попри війну, в Україні продовжують роботу підприємці.
  • Про це свідчить відкриття нових закладів харчування.
  • Розповідаємо про 10 тих, що відкрилися в Хмельницькому у 2022 році. 

Цей рік видався важким для всіх українців. У тому числі й підприємців. Адже ті змушені працювати в умовах воєнного стану, стикаючись зі всіма труднощами. Наприклад - із відключенням електроенергії. Попри це - чимало бізнесів залишаються “на плаву”. Таким чином люди отримують послуги й надалі, а підприємці - сплачують до бюджету податки. 

Так, у Хмельницькому у 2022 році також з’явилися нові заклади харчування. Одні з них - це розширення мережі вже відомих в Хмельницькому закладів. Інші - опинилися на ринку вперше. 

У цьому матеріалі журналістка vsim.ua зібрала 10 закладів, які почали роботу в умовах воєнного стану. Серед них - “глінтвейня”, кав’ярня, паб, ресторан та інші. Дізнавайтеся більше про них у цьому матеріалі. Пишіть в коментарях, в яких із перерахованих закладів ви вже встигли побувати. 

Відео дня

Глінтвейня “Дика черешня”

“Атмосферне місце, де готують найкращий глінтвейн”, - саме так позиціонує себе цей заклад. Цьогоріч він відкрився за адресою Проскурівського підпілля, 48, неподалік славнозвісної в Хмельницькому “Рукавички”.

Заклад розпочав роботу в лютому. В асортименті - глінтвейн із білого або червоного вина. Є різні смаки: шовковиця, гранат, персик, айва, яблуко та інші.

Така ж “глінтвейня”, проте з іншою назвою, розташована на Проскурівській, 42. У жовтні минулого року заклад відзначав перший рік своєї роботи. 

“Домашня редакція” біля філармонії

“Смачно, як у мами”, - саме під таким гаслом “Домашня редакція” частує хмельничан українською кухнею. Заклад позиціонує себе, як ресторан і пропонує страви “на виніс”. В асортименті - перші та основні страви, салати й десерти. У закладі встановлена одна ціна на всі страви - 22 гривні за 100 грамів. 

У грудні цього року “Домашня редакція” відкрилася за адресою Героїв Маріуполя, 5, біля філармонії. Також заклад продовжує функціонувати на другому поверсі ТРЦ “Квартал”. 

“Жульєн”

У липні в Хмельницькому розпочало роботу кафе “Жульєн”. Воно розташоване за адресою Соборна, 71. У закладі відвідувачам пропонують страви європейської кухні. Також є комплексні обіди. 

“В нас затишно, в нас смачно, в нас приємні ціни”, - саме це йдеться на сторінці закладу в Instagram. Символічно фірмовою назвою в кафе є страва “жульєн”. 

- Ми лише нещодавно відкрились, скажемо так, "молодий" заклад, який лише починає набирати обертів. Кожного дня ми прагнемо бути кращими, і прикладаємо для цього всі зусилля. Наша команда, можна навіть сказати "маленька Сім'я ", працює для того, щоб коли Ви прийдете до нас, Вам було затишно, смачно та приємно проводити час, щоб в нашому закладі Ви відпочивали і тілом, і душею! В нас є смачні фірмові страви! Думаю, Ви вже здогадались які.Так-так, наші жульєни – це щось неймовірне, - йдеться на сторінці кафе в соцмережах. 

“Та ти шо”

“Та ти шо яка шавуха”. Цей заклад відчинив свої двері у серпні, біля “Либідь Плази”. Заклад позиціонує себе, як “take-away фаст-фуд”, спрямований на швидке та якісне обслуговування. До меню закладу входить шаурма, фрі-бокс, сирні кульки, курячі стріпси й картопля фрі.

- Ми прагнемо приготувати тобі шавуху та віддати замовлення за 300 секунд після його створення. Якщо ми запізнимось - навіть не думай залишати чайові, - розповідають на сторінці закладу в Instagram.

Для зручності покупців, у закладі створили цифрове меню. QR є біля входу або на візитівці. За допомогою цього можна не лише зробити замовлення, а й відразу його оплатити. 

“Green house” - ресторан

“Ресторація відпочинку”, - це “Green house”, що розпочав роботу на Тернопільській, 7/1б. Основна фішка закладу - зелень. Нею прикрашена підлога, стіни та навіть стеля. 

Меню закладу - це широкий асортимент страв. А саме - закуски, гарніри, сети ролів і суші, піца й салати. А також - перші, основні та сезонні страви і десерти. У закладі стильний і сучасний інтер’єр, що дозволяє гостям робити селфі для своїх сторінок в соцмережах. 

“Crab pub”

У жовтні в Хмельницькому розпочав роботу ““Crab pub”. Він розташований на Подільській, 93. Це місце, де часто проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ. 

Крім того, в закладі можна смачно підкріпитися, замовивши бургер, шашлик, стейк чи люля-кебаб. А згодом - зробити ковток пива чи коктейлю. 

Хмельничани називають це місце по справжньому душевним закладом. Саме тому багатьом радять його відвідати. 

“Crann pub Fream”

“Атмосферне місце, в якому ти знайдеш все, що потрібно”. Саме так зазначено сторінці в Instagram цього закладу. Він почав працювати на Проскурівській, 15. Розташований у підвальному приміщенні. Інтер’єр - стильний та сучасний. У вбиральнях є оригінальні зображення із путіним. 

У меню - закуски, снеки, салати, страви на компанію, піца, перші страви, гарніри, основні страви, удони, бургери та десерти. 

“Niko-sushi”

Місце, де можна закохатися в їжу та атмосферу. Саме так описують новий заклад “Niko-sushi”. Він розташований на Проскурівській, 45. Саме тут відвідувачам радять відчути атмосферу Азії на повну.

У закладі пропонують скуштувати роли, суши, піцу, лапшу, пасти, стейки й шаурму. Приймають замовлення на доставку або ж закликають скуштувати все всередині затишного закладу. 

“Pastrami”

Смачне вино, м’ясо, десерти - ось що пропонують в цьому закладі. Він відкрився влітку, в Urban Street, що на Січових Стрільців, 6.

Фішкою закладу є те, що окрім смачного проведення часу, можна обрати меблі або декор для свого дому. Можна замовити шпалери, світильники та багато іншого, що стильно впишеться до затишних домівок гостей цього закладу. 

“Toretto” у ТРЦ “Woodmall”

Цьогоріч в Хмельницькому відкрився іще один заклад “Toretto”. Тож тепер окрім вулиці Зарічанської, він є у ТРЦ “Woodmall”.

Це місце, в якому можна скуштувати ціле різноманіття страв. У меню є роли, суші, піца, бургери, перші страви, салати, другі страви та десерти. Чимало хмельничан радять “Toretto” за дійсно смачні страви, які змушують повертатися до них знову й знову. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач23

    Молдці, головне щоб податки не уникали платити, зокрема подавали в звітність реальну ЗП, а не мінімалку. Потрібно від цього відвикати
  • Oleksandr Krushelnytskyi

    Ааааай молодці!
    Сильно.
    Підприємці з яйцями)
    Бажаю процвітання.

keyboard_arrow_up