Середньовічною буде навіть їжа: що чекає гостей на фестивалі у Меджибожі

Середньовічною буде навіть їжа: що чекає гостей на фестивалі у Меджибожі
Фото зі сторінки Фестиваль середньовічної культури "Епоха Героїв" у Facebook
  • Дводенний фестиваль “Епоха Героїв” відбудеться у Меджибожі.
  • Захід пройде у форматі “середньовіччя”.
  • Вхід буде платним.
  • Як розважатимуть гостей, читайте далі.

Меджибіж - місце із особливим духом середньовіччя. Тут ніби й досі живуть лицарі, яких зваблюють панянки в старовинних сукнях. Тож не дивно, що заходи, де головними героями були красені в залізних шоломах, вже у Меджибожі проходили. З часу останнього минуло кілька років. Відновити традицію вирішили цьогоріч. 

Фестиваль “Епоха героїв” пройде 10-11 серпня. Співорганізатор заходу Юрій Доценко каже, що відтепер середньовічне дійство стане традиційним. Щорічно змінюватимуть лише програму, додаючи до неї різноманітні цікаві заходи у старовинному стилі.

Щоб максимально стилізувати фестиваль до середньовічного, організатори запланували багато цікавого. Наприклад, основою буде лицарський турнір, що пройде в багатьох номінаціях. Серед інших турнірів буде й лучний. Стрілятимуть з луків справжні професіонали. Все це проходитиме у супроводі старовинної живої музики. Тож постерігачі відчуватимуть себе учасниками справжнього середньовічного дійства.

Відео дня
На изображении может находиться: 2 человека, на улице
Фото із сторінки Фестиваль середньовічної культури "Епоха Героїв" у Facebook

Серед інших розваг відбудеться ярмарка. Там продаватимуть прикраси та інші вироби ручної роботи. Ще однією родзинкою фестивалю стануть танці. Вони будуть представлені у кількох видах: трайбл і середньовічні. 

Як повідомляють організатори, старовинною на фестивалі буде навіть їжа. Продаватимуть і м’ясні страви, і вегетаріанські.  Крім того, у рамках фестивалю пройде потужне фаєр-шоу. 

Вхід на фестиваль буде платним. Квиток можна придбати як на один день, так і на два.

  • 1 день - 180 грн.
  • 2 дні - 320 грн. 

Юрій Доценко каже, що фестиваль середньовічної культури планують зробити традиційним. Поміж тим організатори вже почали думати над програмою на наступний рік. Журналістам vsim.ua привідкрили завісу і розповіли, що у 2020 році до фестивалю буде залучений кінний театр. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Толик

    Каменец Подольский -- билет стоит 60 гривен,  Хотын-  билет 50 гривен,  Меджибож-  билет 180 гривен ???  Не слишком ли жирно для меджибожа ???  Тарелка в Каменце стоит  150-200 гривен, тарелка в Хотыне стоит- 230-300 гривен, в Меджибоже  -- 500 гривен ??? там что с ума сошли ??? Или самые крутые ???
  • Лена

    Доброго вечора,а як можна зв’язатися з організаторами на рахунок особистого питання?

    Anonymous reply Лена

    Спробуйте знайти їхню сторінку у Facebook
  • Оля Вельчинська

    Для атошників є пільги на вхід ?
  • Вита Фрелих

    Була в Меджибіській Фортеці 2 рази дуже жалкую.І другим нераджу їхати

    Любов Сердунич reply Вита Фрелих

    А чому так?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали неповнолітнього «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ) 14:40 На Закарпатті затримали хмельничанина, який за 6 800 доларів хотів перетнути кордон 14:04 Яку крипту та скільки накопичують хмельницькі депутати (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up