“Сєрий заснув прямо під дверима”: відверті розповіді “Чумацького шляху”

“Сєрий заснув прямо під дверима”: відверті розповіді “Чумацького шляху”
Фото зі сторінки музикантів у Facebook
  • Хмельницький гурт стає все популярнішим не лише в Україні.
  • Зі сцени вони “розривають” натовп, а в житті можуть торгувати сухариками.
  • Журналістам vsim.ua вони розповіли про своє буденне життя і різноманітні курйози.

Хмельницький гурт “Чумацький шлях” почав “гастролити” з 2008 року. За цей період учасників колективу змінилося близько двадцяти. Сьогодні їх четверо. На сцені вони зухвалі та емоційні. Далеко не буденні зачіски, чорні смуги на обличчі та славнозвісний “козомонстр” - все це атрибутика їх образів. 

Нещодавно хлопці повернулися із грандіозного фестивалю “Wacken Open Air”. Там вони увійшли в п’ятірку кращих молодих гуртів. Кажуть, що поки якихось змін у своєму житті після такого успіху не бачать.

Чимало з вас, напевне, не раз бачили виступи “Чумацького шляху”. Та ми розпитали у них не про це, а про життя хлопців поза нею. Адже там вони ніби одне ціле і об’єднані спільним - рок-музикою. А що ж буденність? Хто як живе, чим заробляє та дихає, читайте далі.

Відео дня

Сергій Строян, вокал і акордеон

Мав роман з мексиканкою

На изображении может находиться: 1 человек, борода
Фото зі сторінки музиканта у Facebook

Сергій - лідер гурту “Чумацький шлях”. Стати музикантом він хотів з дитинства. Згадує, як із платівок робив сцену. На ній хлопець уявляв себе артистом. 

Вже згодом вивчився у музичному училищі. У сімнадцять він почав працювати - був концертмейстром народних танців. Пізніше спробував себе теле- та радіо- ведучим. 

  • У 2013 році в нас стався зламний момент, ми поїхали жити у Варшаву. Після повернення назад в Україну, я став фрілансером. І згодом зрозумів, що для музики необхідна свобода. Працювати з “від і до” - це не для мене - розповідає Сергій Строян. 

Лідер рок-гурту поділився й особистим. Музикант одружений і має собаку - Діснея. Їх сім’я творча, бо дружина працює в акторській школі. Сергій каже, що сумувати одне за одним їм ніколи - і він, і вона весь час зайняті.

Щодо відпочинку, то Сергій Строян полюбляє кататися на велосипеді. Каже, що робити це ввечері - справжня насолода. А от місця для відпусток обирає за наявністю гір. Хлопець розповідає, що любить Крим, бо там є і гори, і море. 

У скарбничці музиканта є багато чудернацьких спогадів. Велика їх кількість мала місце під час виступів. 

На изображении может находиться: Stroyan Sergii, на сцене, концерт, ночь и в помещении
Фото зі сторінки музиканта у Facebook
  • Було, що в пориві емоцій на сцені стрибав і падав. Були й ситуації, коли йшов з мікрофоном до людей “слемити” і добряче отримував по зубах. А якось було зовсім не до сміху. Під час одного з виступів, наш басист не зміг приїхати. І нам довелося за годину до концерту записувати плейбек - згадує Сергій Строян.

До ще одного спогаду хлопець відносить роман на острові Тайвань. Там він познайомився із мексиканкою. У результаті вони записали спільну композицію. Крім того, один з альбомів гурту носить назву на честь цієї дівчини - Lorela.

Володимир Гавришов, ударні

“Тащився” від “Руки Вверх”

На изображении может находиться: 1 человек, на сцене и играет на музыкальном инструменте
Фото зі сторінки музиканта у Facebook

А от дитячі мрії цього хлопця у доросле життя, на жаль, не втілилися. Вова мріяв стати космонавтом. Нині він згадує як у дитинстві робив під столом шатл і уявляв себе в космічному кораблі. 

Коли виріс, то отримав освіту радіотехніка. Із цим у житті якось не пішло і він перейшов у музику. Згадує, як в юні роки “тащився” від різних виконавців: від Rammstein до Руки Вверх.

На життя музикант заробляє не лише музикою. Поза сценою він торговий представник. Можна сказати - торгує сухариками до пива. Щодо особистого - Вова холостяк. У минулому був двічі одружений. Крім того, хлопець має трьох дітей. Методом для релаксу в нього є самовдосконалення. 

  • Я захоплююсь саморозвитком. Тільки не думайте, що я читаю багато літератури і дивлюся наукові фільми. Я самовдосконалююсь, коли приходжу на репетиційну базу. Тоді наодинці сам із собою я займаюсь на барабанах - каже Володимир Гавришов.

Відпочивати музикант любить по-різному. Каже, що він “як вітер в полі” - куди захотів, туди і поїхав. 

Євген Богуцький, гітара

“Моє захоплення - це ніфіга не робити”

На изображении может находиться: 1 человек, играет на музыкальном инструменте, на сцене, ночь и гитара
Фото зі сторінки музиканта у Facebook

Женя ще у дитинстві марив музикою. Це захоплення передалося йому від батька, який теж музикант. Змалечку хлопець ходив по клубах і спостерігав за роботою батька. Це й навіяло йому тягу до музики. У результаті - навчання в музичній школі. 

Окрім “Чумацького шляху” чоловік живе й іншою роботою. Він працює оператором цифрового друку. Робота полягає у створенні рекламних банерів. Крім того, Женя - вчитель. У вільний час він дає приватні уроки по грі на гітарі. 

Вбити вільну годинку музикант любить у телефоні, гортаючи стрічку новин.

  • Взагалі я лінивий. Коли маю вільний час, то гортаю стрічку новин в телефоні. А ще можу побавитися і робити різні фотки у фотошопі. Наприклад, там де я разом із золотом і наркотиками. Можу сказати, що моє захоплення - це ніфіга не робити. Люблю посидіти з пляшкою пива. А зі шкідливих звичок маю одну - гризти нігті на руках - розповідає Євген Богуцький.

Андрій Комоса, бас-гітара

“В мене жінка працює, а я під її крилом”

На изображении может находиться: 1 человек, на сцене, играет на музыкальном инструменте и ночь
Фото зі сторінки музиканта у Facebook

Андрій стати музикантом хотів теж із дитинства. Каже, що мріяв, щоб його завели у музичну школу. Втім того так і не сталося. Вже дорослим навчився грати на гітарі. Хлопець розповідає, що інструмент взяв у друга.  А вміння на ній грати Андрій освоював самостійно. 

Зараз окрім гурту, хлопець нічим не займається. Згадує, як колись продавав гітари за кордон, а згодом - звільнився. 

  • Зараз я ніде не працюю. В мене жінка працює, а я під її крилом. На роботу йти не хочу, я музикою планую заробляти. Сидіти на роботі це тупняк - каже Андрій Комоса. 

У чоловіка є син, якому нині 9 років. Його виховують разом із дружиною. Серед захоплень гітариста - спортзал. Він згадує, як колись займався бігом. Відпочивати Андрій любить разом із учасниками гурту. Каже, що у якості відпустки йому достатньо поїздок із хлопцями на концерти. 

“Зібратися на хаті, випити і матюкатися”

Хлопці називають себе друзями і кажуть, що відпочивати разом люблять. Журналістам vsim.ua вони привідкрили завісу і розповіли як це роблять. Зізнаються, що їм подобається слухати музику, випивати і матюкатися. Особливо - після концертів. 

На изображении может находиться: 2 человека, борода и на улице
Фото зі сторінки музикантів у Facebook
  • Буває, що збираємося у Вови на хаті. Там ми включаємо музику, випиваємо і матюкаємося. Часто збираємося так після виступів. Тоді ми під емоціями і нам є що обговорити. Колись навіть було таке, що Сєрий заснув прямо під дверима. А ще колись ми жарили шашлики в 30-ти градусний мороз. Тоді ми ще всі були холостяками і добряче відпочивали - говорять хлопці.

Також учасники гурту із посмішками згадують, як колись закопували в землю список зі своїми планами на найближчий рік. Коли час збігав - хлопці його викопували і ретельно перевіряли чи всі пункти зійшлися. Вони жартома кажуть, що слід повторити цей “ритуал” і зараз.

Загалом учасники гурту кажуть, що незабаром на Хмельницький чекає грандіозний концерт. Його хлопці запланували на листопад. Крім того, найближчим часом “Чумацький шлях” планує записувати нові пісні та альбоми, а також знімати кліпи. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up