ТОП-5 фестивалів, які хмельничанам варто відвідати до кінця літа

ТОП-5 фестивалів, які хмельничанам варто відвідати до кінця літа
  • Літо у самому розпалі, тому час погуляти на славу під запальну музику. 
  • У серпні відбудеться 5 цікавих фестивалів. Крім музики, буде спорт та поезія. 
  • Де хмельничани можуть відірватись до кінця літа?

Українські фестивалі дивують своїм різноманіттям та запрошеними гостями. Вони нічим не гірші за закордонні аналоги. До кінця літа хмельничани можуть відвідати ще десяток крутих фестів. Журналісти vsim.ua склали ТОП-5 фестивалів, на які можна поїхати до кінця літа. 

1. Бандерштат 2017

Відео дня

Де: с. Рованці (Волинська область, біля Луцька)

Коли: 4-6 серпня 2017

Line-up: Бумбокс, Тартак, Воплі Відоплясова, O.Torvald, Антитіла, Скрябін, Epolets, Жадан і Собаки, Karna, Merva, Vivienne Mort, Пісні наших днів (ПНД), Panivalkova, Latexfauna та багато інших.

Скільки коштує: 400 гривень на всі дні фестивалю.

2. Фестиваль Тараса Шевченка «Ше.Fest»

Де: с. Моринці, Звенигородський район, Черкаська область

Коли: 12-13 серпня 2017

Line-up: Kozak System, Мотор'ролла, Vivienne Mort, Кораллі, Веремій, Сад, Мрія життя, Проти течії та багато інших. 

Скільки коштує: вхід вільний.

3. Zaxid Fest 2017

Де: с. Родатичі (Львівська область)

Коли: 18-20 серпня 2017

Line-up: Editors, Breaking Benjamin, Noize MC, The Qemists, O.Torvald, Тартак, Vivienne Mort, Detach, In Extremo, Dark Tranquillity, Pain, Chelsea Grin, Miss May I, We Butter The Bread With Butter, Being As An Ocean та багато інших.

Скільки коштує: 940 гривень на три дні, абонемент в наметове містечко – 250 гривень. Вхідний квиток на один день можна придбати за 600 гривень.

4. Z-Games 2017

Де: Одеса

Коли: 21-29 серпня

Line-up: Zebrahead, Monatik, Salto Nazad, Artem Neba, Zvuki Zemli, Пошлая Молли, Gabber, Fame, Ro Roasseau, Guy Richard, Save The Tuna, Cimbal, Antai, Probass, Bionic Man, Henry Link, Meech та багато інших. 

Скільки коштує: від 2000 гривень. 

5. Koktebel Jazz Festival 2017

Де: м. Чорноморськ (Одеська обл.), пляж б/о "Чайка"

Коли: 24-27 серпня

Line-up: Asian Dub Foundation, Shantel Штефан Хантель), Boom Pam, Hypnotunez, Submotion Orchestra, Джей-Джей Йохансон та багато інших.

Скільки коштує: 1090 гривень на всі дні фестивалю. Абонемент в наметове містечко – 390 гривень. Для дітей до 12 років – вхід безкоштовний.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    раджу на бандерштат їхати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО Від читача 13:36 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети» 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень 10:19 У Хмельницькому районі виявили сім’ю з трьома дітьми, яка живе без електрики 09:37 На Хмельниччині збили 2 «шахеди». Без постраждалих і руйнувань 09:06 У Шепетівці затримали місцевого за крадіжку. Він намагався втекти з області 18:08 «Буде оберігати своїх дівчаток». У Хмельницькому попрощаються з Олександром Перцем 17:39 Хмельничанка просить встановити світлофор з кнопкою для пішоходів на Панаса Мирного 16:45 Хмельничанин вимагав 100 тисяч гривень неіснуючого «карткового боргу», — прокуратура 16:17 Хмельницькі синоптики попереджають про заморозки 15:39 «Хмельницькводоканал» шукає працівників (СПИСОК ВАКАНСІЙ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up