Триб'ют концерт: у Хмельницькому прозвучать хіти металістів "Арія"

Триб'ют концерт: у Хмельницькому прозвучать хіти металістів "Арія"
  • 11 листопада у Хмельницькому виступить триб'ют гурт BEAST.
  • Вони виконають хіти легендарного рок-гурту "Арія". 

Усіх шанувальників групи АРІЯ запрошують 11 листопада у Тarantino Bar. Саме там можна буде почути хіти металістів. Їх виконає  перший і єдиний в СНД офіційний АРІЯ tribute проект - бенд BEAST. Як зазначають організатори, виступ 1 в 1 подібний до оригіналу.

На концерті прозвучать такі шедеври як "Я вільний", "Втрачений рай", "Візьми моє серце", "Осколок льда" і багато інших.

Детальніше на сайті МоєМісто - TRIBUTE BEAST АРИЯ 

Відео дня

Довідка:

Триб'ют-бенд BEAST існує уже 5 років. Він визнаний не тільки фанатами, а й самими учасниками групи АРІЯ. Їм вдається максимально відтворювати концерти групи.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • danger83 aukro

    Це типу як в Китаї купуєш кросівки Адідас і кажуть що це точна копія (репліка), від оригіналу не відрізниш.  Або як копія Сердючки майже на кожному весілі, або гурт "Ласковый май" який одночасно по 5 концертів міг давати одночасно в різних містах.
  • Мастер Автополив

    Небось на мове оккупанта и агреесора поют. И ездили на заработки к нему.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up