У Хмельницькому дітки встановлювали рекорди у найменших в світі перегонах

У Хмельницькому дітки встановлювали рекорди у найменших в світі перегонах
Біля кінотеатру Шевченка, малеча приймала участь у «Перегонах повзунів», а матері годували груддю малюків просто неба на флешмобі, за це всі отримували отримували подарунки.

-Під час вагітності ми займалися у центрі розвитку «Простір», - розповіла Наталя. - Сьогодні нас запросили прийняти участь у перегонах малюків, адже малюк вже повзає. Дуже приємно, що наш Матвій доповз першим на перегонах серед першої четвірки малюків. Гарно та весело провели час з родиною.

-Сьогодні прийняла з донькою Ангелінкою участь у п’ятихвилинному флешмобі по вигодовуванню груддю, - розповіла Аня. - Також ми поповзали на перегонах повзунів. Моя донька показала гарні результати.

-Гарне та веселе свято, - розповідає мама семимісячної Жені Олена. – Ми дефілювали у слінгах. Прикольно, нам дуже сподобалося. Була можливість поспілкуватися з іншими мамами та друзями.

Відео дня

8-річна Софійка та інші дітки малювали на плакаті свої побажання та мрії для хмельницьких військових, які зараз знаходяться на Сході.

-Мені розповідали, що чоловікам, які зараз на війні важко, - каже Софійка. - В них немає води. Тому я намалювала на плакаті воду, аби їм було не так спекотно та сонце, щоб був мир в Україні.

-Всесвітній тиждень грудного вигодовування проводиться з 1-7 серпня більш ніж в 170 країнах, - розповідає організатор свята Катерина. - Все це проводиться для стимулювання грудного вигодовування і поліпшення здоров'я дітей в усьому світі. У Хмельницькому вже втретє відбувся «Диво-фестиваль Усвідомленого батьківства». З кожним роком матерів, які хочуть показати вправність своїх малюків, все більше. Це не може не радувати.

Також для усіх учасників провели майстер-класи з сальси. Запальними танцями усі залишилися задоволеними. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО) 17:51 Поселення старожителів на Хмельниччині мало не стало сільськогосподарською землею 17:08 У громаді на Хмельниччині запустять безкоштовний автобус до кладовища 16:31 На Хотовицького затримали чоловіка з наркотиками, – поліція 16:06 Симчишин ухвалив чотири кадрові рішення (ІМЕНА) 15:45 Нові знижки на улюблені товари в мережі супермаркетів «Грош»! (новини компаній) 15:20 На Хмельниччині на воді за добу загинули двоє людей 15:10 До кладовища у Шаровечці курсуватиме додатковий транспорт 14:06 Закон про мобілізацію, НМТ й запис до школи: про зміни в травні для хмельничан 13:34 Зеленський побував у Хмельницькому (ВІДЕО) play_circle_filled 12:01 У Старокостянтинові в квартирі вибухнула граната. Є постраждалий
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up