У Хмельницькому покажуть фотовиставку "Пам'ятай Майдан!" Олександра Сліпченка

У Хмельницькому покажуть фотовиставку "Пам'ятай Майдан!" Олександра Сліпченка
ХМР
  • Усіх охочих запрошують познайомитися з експозицією та поспілкуватися на тему "Феномен Майдану".

У вівторок, 3 грудня, в музеї історії міста Хмельницького покажуть фотовиставку панорамних світлин Олександра Сліпченка під назвою "Пам`ятай Майдан!". Усіх хмельничан запрошують приєднатися.

Відкриття о 15.00. Адреса: вулиця Проскурівська, 30. Вхід вільний. Про це повідомили у пресслужбі міськради.

  • "Київський фотохудожник Олександр Сліпченко зафіксував на світлинах та зафільмував Євромайдан від перших днів до серпня 2014… Будівництво барикад і руїна, вирування людської стихії і прояви індивідуальностей, палаючі шини, будівлі, розібрана бруківка, бронежилети і каски, намети, польові кухні і польові творчі майстерні, виправа оборонних сотень, сцена Майдану і - одухотворені, сповнені надії юні і зрілі, знайомі і незнайомі обличчя", - йдеться у повідомленні.

До слова, Олександр Сліпченко знайомий хмельничанам за циклом світлин "Випадкове мистецтво", який пів року тому експонувався в музеї історії міста Хмельницького. Й ось автор вперше виставляє таку повномасштабну збірку робіт з тематики Майдану.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Добрыня Орлов

    Не згадуйте про цю ганебну сторiнку в  iсторii  Украiни

    Galina Barabash reply Добрыня Орлов

    згадували і будемо згадувати.для нас Майданівців це не ганебна сторінка. ми боролися і будемо боротися за краще майбутнє України.

    Олекса Шумейко reply Galina Barabash

    Галино Ви на 100% праві. Для того, щоб напоминати владі, що вона є слуга народу потрібно постійно виходити на Майдан, поки влада не буде виконувати свої прямі службові обов'язки, а не дерибанити державу. А цих диванних експердів потрібно менше слухати.

    валерія reply Добрыня Орлов

    чуєш ? А нафига ви людей заганяли на площу, нащо з обласної ради мікрофон, сцену винесли, на відеокамеру знімали ?
    Для того, щоб для своїх пільги і землю роздати))
    Одним зігнали і інфекцію запустили.
    А іншим пільги.
    37 чи 56 людей , чи 1500? чи більше на сесії обласної ради прийняли, як таких??))
    .
    Тим, хто на барикадах Майдану отримав поранення чи втратив здоров'я,  Чи втратив здоровя)) з своїми довідочками))
    віднині надаються такі самі пільги, як учасникам бойових дій
    Ось вам і пенсія 27-37 тис грн в міс, і оплата "0"% на комунальні, і на проїзд "0"% і тд

    Galina Barabash reply валерія

    ніхто ніколи не заганяв людей на площу. і пишите ви якісь несенітниці.повну дурню

    валерія reply Galina Barabash

    Шось я вас там на майдані не бачила. Відкриєм фото світлини, зроблені в ті дні .А ДЕ? ВИ?)))....ДЕ? ВИ?)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up