У Хмельницькому презентували ліричну комедію «Рок-н-рол на закате»

У Хмельницькому презентували ліричну комедію «Рок-н-рол на закате»
Народний аматорський театр «Дзеркало» подарував хмельничанам п’єсу ізраїльського драматурга Михайла Хейфеца. Аби побачити прем’єрну виставу, до хмельницького міського будинку культури прийшли люди різного віку.

Історія про взаємини двох вже далеко немолодих людей, які випадково познайомилися в аматорській студії навчання танцям, мала успіх у глядача. За сюжетом, герої вистави, яких зіграли актори Ірина Подгурська та Дмитро Пресліцький, дуже різні за характером. Кожна сцена їхнього спілкування перетворювалася на досить кумедну та комічну історію. Впродовж вистави вони неодноразово зустрічалися для танців, ділилися родинними справами, хоча насправді, вони були одинокими. Тому, аби дати життю більшого колориту, вони намагалися станцювати справжній рок-н-рол. Саме цей танець мав доказати всім, що у будь-якому віці є місце для справжніх почуттів та порятунок від самотності. 
- Нещодавно наша вистава була презентована на театральному фестивалі «Комора» у Кам’янці-Подільському, хмельничани її побачили вперше, - розповів художній керівник театру «Дзеркало» Дмитро Гусаков. - Вистава була дуже гарно сприйнята, хоча, ми дуже переживали. Адже сьогодні, окрім прем’єри вистави в нашому рідному місті, відбувся дебют акторів як режисерів. Дякуємо всім, хто завітав до нас на виставу. 
Ліричну комедію «Рок-н-рол на закате» можна буде побачити в міському будинку культури 31 жовтня. Початок вистави о 18.30

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up