У яких таборах хмельницькі школярі можуть відпочити цього літа і як туди зареєструватись

У яких таборах хмельницькі школярі можуть відпочити цього літа і як туди зареєструватись
Фото - Хмельницька міська рада
  • Цього літа діти зможуть оздоровитись і відпочити у 29 міських і позаміських таборах.

Щорічно для юних хмельничан організовують літнє оздоровлення і відпочинок у відповідних закладах. Цей рік теж не став виключенням попри карантин. 

Як повідомили у пресслужбі міської ради, вже затвердили мережу дитячих закладів оздоровлення та відпочинку дітей які працюватимуть цього літа. Таких закладів загалом 29.

Які літні табори прийматимуть дітей:

Відео дня
  • Позаміський дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Чайка» та Рекреаційний центр «Берег надії» (село Головчинці, Хмельницького району, Хмельницької області),
  • Табір з денним перебуванням «Прибузька республіка» (Хмельницький палац творчості дітей та юнацтва),
  • Наметове містечко «Мандрівник» (Хмельницький міський центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді),
  • Табори (пришкільні) з денним перебуванням (16),
  • Мовні табори (6),
  • Табори дитячо-юнацьких спортивних шкіл управління молоді та спорту з денним перебуванням (3).

До слова, заклади прийматимуть дітей із дотриманням карантинних обмежень. Зокрема, розміщення в кімнатах корпусів здійснюється з розрахунку не менше 5 квадратних метрів на одну дитину із забезпеченням дистанції між койками щонайменше в 1,5 метри. 

Найбільш популярням серед дітей є табір «Чайка», який розташований в селі Головчинці, Хмельницького району. Заклад працюватиме у три зміни тривалістю 21 день.

Перша зміна стартує з 16 червня і триватиме до 6 липня, друга-- з 10 по 30 липня. І третя зміна розпочнеться з 3 серпня і триватиме по 23 серпня. Загалом за одну зміну може відпочити та оздоровитись близько 200 дітей. 

Як зареєструватись на відпочинок до «Чайки»:

Реєстрація проходить на сайті Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради за посиланням: https://osvita.khm.gov.ua/?page_id=3941

Тривалість роботи таборів з денним перебуванням, які працюватимуть з 14 червня до 3 липня, складає 14 днів. Вартість харчування в таборах з денним перебуванням – 659 гривень 75 копійок.

Як зареєструватись на відпочинок до «Прибузької республіки»:

Табір з денним перебуванням «Прибузька республіка» перебуває на базі Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва.  Необхідно зареєструватися на сайті Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради за посиланням: https://osvita.khm.gov.ua/?page_id=4215.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Михаил Полевой

    В освенцимі хіба шо🤣
  • Екатерина Марценюк

    Що в тих селах цікавого для дітей🤨
  • Алла Хома

    Цікаво чиї діти? За такими цінами ....
  • Ольга Підгурська

    А де далі?

    Читач68 reply Ольга Підгурська

    І розігналася😀а нема...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up