Виглядало по-літньому божевільно: як фестивалить Хмельницький на My Fest

Виглядало по-літньому божевільно: як фестивалить Хмельницький на My Fest
  • До Дня молоді у місті організували фестиваль My Fest.
  • Протягом двох днів у Молодіжному парку працюють різноманітні локації, звучить музика і пахне смаженим.
  • Сьогодні, 30 червня, тут влаштували флешмоб із фарбами холі та мокрі війни.
  • Як розважались хмельничани, читайте далі.

Якщо в Молодіжному парку людно, голосно і смачно - то там проходить черговий фестиваль. Цього разу мова йде про My Fest, а саме про ребрендинг колишнього фестивалю Green Fest. 

Сьогодні, 30 червня минає другий день фестивалю. Зайшовши на територію парку можна розгубитися, адже локацій тут безліч. По дорозі до малої сцени, звідки звучить музика, ми минаємо живу бібліотеку, майстер-клас “Жестова мова” і “Піщана анімація”. Усе це відбувається на різних локаціях, до яких залучені і діти, і дорослі. На малій сцені грає спокійна мелодія, під яку співає Вікторія Забавка. ЇЇ слухачами є містяни, що вмостилися просто на траві. А от біля головної сцени менш людно. На ній ми почули гурт On Light Inside пізніше, о 17-ій.

За прогулянкою Молодіжним парком помічаємо людей, що сховались від локацій у затінку. За келихом холодного “пінного” вони насолоджуються літнім днем сповна. А от все те, що відбувається у рамках фестивалю, для них є приємним бонусом. Адже звучить музика, поряд працюють фудкорти, а також є повно фотозон, на тлі яких можна зробити оригінальне фото у свій Instagram чи  Facebook. Журналісти vsim.ua запитали у самих хмельничан про їх враження від фестивалю. 

Відео дня

Анна і Назар

“Фестивалю бракує відповідної погоди”

  • Ми прийшли на цей фестиваль вперше. Чекаємо на мокрі війни та флешмоб із фарбами. Вже побачили тут багато локацій. Кожна з них доповнює одна одну, а також скрізь все веселе і дуже цікаве. Зараз присіли тут, щоб випити пива. Єдине чого бракує цьому фестивалю - це відповідної погоди. Адже вчора було прохолодно, а сьогодні вітер. 

Альона

“Без таких фестивалів ми деградуємо”

  • Такий фестиваль відвідую вперше. Мені дуже подобається. Я вважаю це правильно, що у місті є такі заходи, адже культурна програма для молоді має бути і без таких фестивалів ми деградуємо. Тут я помітила багато локацій, де діти і молодь можуть себе реалізувати. А ми із подругою не беремо участь, ми собі тут відпочиваємо, неподалік цих локацій. Хотілося б доповнити фестиваль різноманітними конкурсами, де б брали участь представники різних національностей. Було б цікаво. 

Ольга

“Все правильно організовано”

  • Цей фестиваль - це корисна справа не тільки для молодих людей, а й для дітей. Тут все правильно організовано, бо кожен може підібрати собі локацію за власним вподобанням. Ми, наприклад, прийшли сюди із чоловіком і донькою. От щойно дочка брала участь в одній з локацій. У результаті вона зробила доробок з різнокольорового піску, тому він залишиться нам на згадку про My Fest. А ми із чоловіком чекаємо на шоу Стронгменів із Вірастюком.

Мокрі війни та фарби холі

Довгоочікуваний багатьма флешмоб із фарбами холі відбувся невчасно, а на півтори години пізніше. Організатори пояснили це тим, що у Молодіжному парку було обмаль людей. Тому довелось відтягнути час задля збільшення кількості містян. Нагадаємо, що флешмоб із фарбами холі мав на меті відтворити символ My Fest, а саме пазл. 

Коли людей стало більше, дійство все ж відбулось. У ньому взяла участь лише молодь. Вони залюбки кидались сухою фарбою одне в одного. І тут пляж перетворився на простір фіолетово-жовто-зеленого кольору. Коли всі зробили селфі та подуркували із кольоровими обличчями, юнаки і дівчата відправились все це змивати. І не куди-небудь, а на ще одну чудернацьку локацію, де відбувались мокрі війни. Для цього завчасно підготували пожежну машину, з якої рятувальник обливав молодь, яка веселились і кричала: “Ще!”  Все виглядало по-літньому божевільно. Втім, хто б відмовився від такого душу в спекотний день? 

Поки одні містяни забавлялись мокрими війнами, інші очікували на Стронгмен-шоу. Адже саме для цього у Хмельницький приїхав український силач Василь Вірастюк. 

Слідкуйте за новинами на vsim.ua, щоб дізнатись як пройшов візит зіркового гостя. 


Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • толік

    П яних дуже багато було. Кому це вигідно, для чого таке організовувати?
  • валентина

    Цього року В летом году только на первоклашек, завезённых с сел, потрачено 103 млн грн . Не на все школы , не на вме класы, а только на чужих, подкинутых сельских детей. А ето сколько денег можно было бы потратить в новые троллейбусы по 12 млн грн, в новые фестивали ....Чужие дети городу очень, очень, очень дорого обходятся
  • Oleh Skovorodnikov

    Були, сподобалось, особливо Strongman.
  • Світлана

    Я вважаю, що це чудово. Місто розвивається і дає круту атмосферу і море вражень. Якщо для вас активний відпочинок просто трата часу чи грошей, то варто задуматись над собою, чи не занадто ви "правильні" . Якщо комусь не до вподоби такі заходи то позакривайте пельки, ваша думка нікого не цікавить. Ви лиш вмієте обсирати, а самі нічого не робите,в чому я впевнена на 200%

    Ольга Повелій reply Світлана

    Ваша думка теж нікого не цікавить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up