“Запаслись алкоголем і драйвом”: хто і як живе у наметовому містечку Rock&Buh

“Запаслись алкоголем і драйвом”: хто і як живе у наметовому містечку Rock&Buh
  • У Хмельницькому розпочались дні року та драйву - фестиваль Rock&Buh.
  • Вчора, 24 травня, пройшов перший день фесту. У Молодіжному парку “кишіло” як хмельничанами, так і гостями міста.
  • Деякі з них зупинились в наметовому містечку, що розкинулось неподалік входу в парк.
  • Хто і як там живе, дізнавались журналісти vsim.ua.

Сцени мерехкотять, фудкорти - ваблять ароматами, а фанати драйвової музики  відриваються на повну. Саме так проходять дні фестивалю Rock&Buh.

Фанати року приїхали в Хмельницький і з інших міст. Спеціально для них у Молодіжному парку підготували наметове містечко. Територія тут чимала. У перший день рок-фесту на ній розташувалось 25 наметів.

Усіх мешканців, що тут живуть, об’єднує любов до року. Більшість з них на подібних фестивалях вже не вперше, а тому запаслись всім необхідним заздалегідь. Молодь зізнається, взяли з собою алкоголь і трохи їжі. “Та найголовніше це - драйвовий настрій”, - каже один з юнаків, відкриваючи 6-літрову пляшку з самогоном.

Відео дня

Хто і як впродовж трьох фестивальних днів житиме у наметах, читайте далі.

Дмитро, м. Луцьк

“Єдиний мінус - немає підзарядок для телефонів”

  • На подібних фестивалях вже не вперше. Приїхав у Хмельницький автостопом. На фестах завжди зупиняюсь у наметі, бо палатка - це невід’ємний атрибут кожного фестивалю. І навіть дощ мені не завада. Щодо минулорічних фестивалів, то єдниний мінус, який я помітив - це те, що немає підзарядок для телефонів. Але організатори мені вже пояснили, що це через те, що в парку електропостачання подається неналежним чином. Сюди приїхав з друзями. Серед гуртів, що будуть виступати впродовж трьох днів, найбільше подобається Space of Variations. Звісно, дуже б хотілось почути Чумацький шлях. Ну а крім того, ми запаслись алкоголем і драйвом. Адже від фестивалю я чекаю незабутніх вражень, які я вже почав отримувати.

Анастасія, м. Львів

“Зазвичай далі наметового містечка я не виходжу”

  • У Хмельницький я приїхала вперше. Поки я тут сама, а мої друзі ще в дорозі. Вони везуть намет, тож ночувати буде де. Хочу сказати, що на фестивалі головне не алкоголь, а атмосфера, тобто хороша музика і єднання з природою. Зазвичай на фестах далі наметового містечка я не виходжу. Адже музика завжди гучна і її можна слухати навіть у наметі.

Валентин, м. Жмеринка

“Зупиняюсь завжди в наметі, бо це файно”

  • У минулому році був на фестивалі “Республіка” у Хмельницькому. Тоді далі наметового містечка не зайшов, бо була дуже весела компанія. Зупиняюсь завжди в наметі, бо це файно і так відчувається атмосфера фестивалю. Харчуватись буду на фудкортах. Зараз ще чекаю друзів з Києва і Кам’янця-Подільського і буде круто. А від цьогорічного фестивалю очікую багато нових знайомств.

Катя, м. Хмельницький

“Взяли з собою мівінку і лоточок рису”

  • Ми будемо жити в наметі протягом трьох днів, не дивлячись на те, що ми місцеві. По-перше, це атмосфера, запах вогнища і фудкортів, по-друге, це файні люди і нічні посиденьки. Обов’язково з друзями підемо на виступи хедлайнерів. Харчі плануємо купувати в супермаркетах, ну а ще взяли з собою мівінку і лоточок рису.  

Віталій, м. Бар

“Надіємось, що дощ нас не заллє”

  • У Хмельницький приїхали вже втретє. Минулого року зібралась велика компанія, цьогоріч нас менше, але ми все одно приїхали. У наметовому містечку жити весело, звісно, трохи трешово, якщо брати до уваги погодні умови. Все ж надіємось, що дощ нас не заллє. Я не вживаю алкоголь, їжі не брав, бо тут є повно магазинів. Взяв з собою побільше одягу, адже погода дуже мінлива. Від фестивалю чекаю драйву, музики, от футболочку зараз маю піти прикупити. До речі зараз я в минулорічній.

Читайте також: Як пройшов перший день фестивалю «Rock&Buh» у Хмельницькому (ФОТО)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up