27 березня народився американський режисер Квентін Тарантіно

27 березня народився американський режисер Квентін Тарантіно
  • Квентін з дитинства захоплювався кіно і ненавидів ходити в школу.
  • Перша робота 15-річного Тарантіно - білетер в кінозалі, де крутили порно. 
  • Найперший фільм, що приніс світову славу. - "Кримінальне чтиво".

Квентін Тарантіно - один із найпопулярніших кінорежисерів, продюсерів та акторів у світі. Його знають за роботами "Кримінальне чтиво", "Від заходу до світанку", "Чотири кімнати", "Місто гріхів", "Скажені пси", "Убити Білла". Та про самого Тарантіно ідомо не так багато.

Кілька цікавих та маловідомих фактів про Квентіна Тарантіно:

  • Квентіна назвали на честь героїні Квентіни роману "Галас і шаленство" Вільяма Фолкнера. Хлопець ніколи не знав свого біологічного батька. А його прізвище взяв лише тому, що воно підходило як зіркове ім'я.
  • Коли йому було близько п'яти років, він подивився такі фільми, як "Пізнання плоті" та "Звільнення", перегляд яких навіть у наш час не рекомендується особам молодше 16 років. А його улюбленим фільмом в дитинстві був "Еббот та Костелло зустрічають Франкенштейна".
  • Тарантіно ненавидів школу. Не розумів математику та правопис, до п'ятого класу не вмів кататися на велосипеді. До шостого класу не знав як визначати час. Не вмів плавати у старших класах. 
  • У 15 років він покинув школу і почав працювати білетером в одному з кінозалів, де транслювали порно. Потім працював у пункті відеопрокату. 
  • Наприкінці 1980-х Тарантіно грав роль двійника Елвіса Преслі на телешоу.
  • Режисер ніколи не був одружений і не має дітей.
  • Тарантіно номінувався на нагородження 84 рази і має 37 нагород. Його ім'я ставлять 12 у списку кращих режисерів всіх часів. 
  • Шість його фільмів входять до списку «100 найкращих фільмів усіх часів та народів» за версією журналу "FHM".
  •  

 

Відео дня
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up