Корисно всім: де і за скільки у Хмельницькому можна поплавати в басейні

Корисно всім: де і за скільки у Хмельницькому можна поплавати в басейні
Фото ілюстративне
  • У місті є три басейни для плавання. 
  • Два з них комунальні, один - приватний.
  • Як записатися, що мати з собою та яка вартість?

Сайт vsim.ua запускає нову рубрику “Корисно ВСІМ”. Щовівторка ви зможете отримати ґрунтовні відповіді на різноманітні питання. Лише у нас ви знайдете корисну інформацію про всі послуги соціальної сфери. Як отримати ту чи іншу довідку, які потрібно зібрати документи та як все оформити не витрачаючи зайвого часу. Ми покажемо все на власному прикладі. Зробимо за вас нудну та марудну роботу. А потім покроково опишемо все у матеріалах на нашому сайті. Хочете зекономити власний час - слідкуйте за нашими оновленнями. Хвилюючі теми підіймайте в коментарях під матеріалами рубрики й, можливо, вони стануть черговим предметом нашого дослідження. 

Сьогодні, розповімо вам, як записатися в басейн, що потрібно мати з собою, де у Хмельницькому можна поплавати й скільки це коштує.

У Хмельницькому є три басейни, які відкритті для плавання дітей та дорослих. Два з них - комунальні, один - приватний. Послуги всі надають на платній основі. В усіх можна орендувати доріжку та поплавати у своє задоволення. Також у закладах працює послуга “заняття з тренером” та додаткові бонусні пропозиції. 

Відео дня

Комунальний басейн “Амадока”

Адреса: Зарічанська 11 Ж (вхід з боку супермаркету Таврія В)

Фото з Instagram басейну "Амадока"

Басейн ”Амадока” - новий у Хмельницькому. Відкрили його на Зарічанській на початку 2019 року. Заклад пропонує понад 10 видів послуг. Тут можна не лише поплавати індивідуально, а  й позайматися з тренером та відвідати аеробіку. Також працюють групові та індивідуальні заняття для дітей та вагітних. В басейні є 4 доріжки довжиною 25 метрів. Є окремий басейн, де вчать плавати немовлят.

У басейн “Амадока” не має попереднього запису. За словами адміністратора Зоряни, у них завжди ажіотаж, тому  радить приходити в ранкові години (з 8 по 10). Спокійно поплавати у другій половині дня не вдасться, адже в цей час там займаються вихованці шкіл та спортивних секцій. Обрати вид занять можна на рецепції. Оплата здійснюється лише безготівково (карткою). 

Для відвідування потрібна медична довідка від сімейного лікаря, купальник, змінне взуття та шапочка для плавання. Разове заняття для дорослого - 80 гривень. У басейні радять придбати абонемент. Так виходить дешевше (70 гривень за заняття). Є місячні абонементи на 8 занять за 560 гривень або 12 занять за 840 гривень.  

Працює басейн у будні з 08:00 до 21:00. У вихідні - з 09:30 до 17:30.

На святкові дні басейн працюватиме у звичному режиму, за винятком державних вихідних. Відтак, поплавати не можна буде 25 грудні, 1 та 7 січня. Скорочені робочі дні будуть 31 грудня та 6 січня. В ці дні працюватимуть до 16:30. 

Комунальний басейн ДЮСШ №3

Адреса: Пилипчука, 41

Фото з сайту ОЦФВУМ

В ДЮСШ №3 є два басейни: великий та малий. Записатися в басейн обласного центру фізичного виховання учнівської молоді можуть не лише вихованці закладу, а й всі охочі хмельничани. Зробити це можна в адміністрації, яка знаходиться в кабінеті з написом приймальня. Щоб отримати перепустку в басейн потрібно мати при собі довідку від сімейного лікаря, фотокартку розміром 3х4, змінне взуття для басейну, купальник, рушник, мило, мочалку, шапочку.

При реєстрації потрібно обрати день та години відвідування. Мати довільний графік відвідування в басейні на Пилипчука не можна. Адже там діють спортивні секції. Тому він відкритий лише погодинно. Зранку: з 10:00 до 12:30. Вечері працює з 19:30 до 21:00. 

Одне заняття вартує 60 гривень. Оплата здійснюється і готівкою, і карткою. Поняття ”абонемент” у закладі немає, однак відразу можна оплатити кілька занять. Позначку про це поставлять у графіку відвідувань. 

Як басейн працюватиме у святкові дні в адміністрації поки не знають. Уточнити години можна за номерами: 65-34-55, 65-64-41.

Приватний басейн в аквапарку “7 океан”

Адреса: Тернопільська, 7

Фото з сайту аквапарку

Басейн аквапарку пропонує послуги дітям від 8 років та дорослим. Там є 5 доріжок для плавання, довжина басейну 25 метрів. Попереднього запису також немає. 

Пропуск можна отримати на першому поверсі аквапарку на рецепції з написом “Басейн”. Для цього з собою потрібно мати довідку від лікаря, змінне взуття, купальник та рушник. На перше заняття можуть пустити й без довідки від медика, каже адміністратор, але на наступне її обов’язково треба буде донести. 

Поплавати можна з 07:00 до 21:00 в будь-який день, крім вівторка (у вівторок з 10:00 до 21:00).  

Одне заняття коштує 95 гривень. Його тривалість 45 хвилин. Пропонують в адміністрації й місячний абонемент. Він коштує 720 гривень за 8 занять (виходить 90 гривень за заняття). Індивідуальні заняття з тренером коштують 190 гривень за 45 хвилин. 

На свята басейн працює у звичному режимі. Скорочені дні 31 грудня та 6 січня. Тоді працюватимуть до 18:00.

Донедавна у Хмельницькому працював ще один приватний басейн. У приміщенні СВ-клубу. Однак нещодавно у роботі басейну почалися перебої, а днями його закрили остаточно. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouT

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Modern Pools

    Як варіант рекомендую звернути увагу на будівництво власного стаціонарного басейну біля дому. Є багато компані хто цим займається професійно. Зі свого боку хочу порекомендувати компанію ModernPools. погугліть або тут посилання залишаю, не знаю чи пропустить адміністрація www.modern-pools.com.ua

  • Tatyana Vorontsova

    Басейн СВ, ще у ЗОШ 10 є басейн
  • Руслан Ставірський

    0671962622 Зарічанська 11 Ж
  • Анатолій Васильович

    7 океан, рекомендую!

keyboard_arrow_up