"Потребуєш – візьми, можеш – поклади": соціальні полиці можуть з'явитися у хмельницьких магазинах

"Потребуєш – візьми, можеш – поклади": соціальні полиці можуть з'явитися у хмельницьких магазинах
  • Ідею про спеціальні полиці, де можна буде поділитися з нужденними їжею, висловив хмельничанин Богдан у своїй електронній петиції.
  • Чоловік вважає, що хмельницькі супермаркети та магазини могли б стати точками обміну продуктами харчування для людей, яким необхідна допомога.

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради. Автор, Хмельницький Богдан Михайлович, розмістив її у розділі "Соціальний захист та охорона праці".

Хмельничанин пропонує запровадити у місті благодійну акцію "Потребуєш – візьми, можеш – поклади".

В деяких куточках України до неї вже долучилися. Зокрема, Києві, Полтаві, Луцьку, Львові та Тернополі.

Відео дня

За кордоном такий обмін їжею називають "фудшерінг". 

Богдан Михайлович закликає зробити подібне і мешканцям Хмельницького. У своєму зверненні він зазначає: "Точками обміну продуктами харчування повинні стати хмельницькі супермаркети та магазини, виділивши стелажі для того, щоб охочі змогли добровільно покласти продукти харчування для пенсіонерів, які не мають,за що жити".

До кінця голосування за цю петицію залишилося 85 днів. Віддати за неї свій голос можна ТУТ.

Наразі 12 осіб уже підтримали пропозицію.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Сергей Пахута

    Сергей Пахута Громадські організаціі і приватні підприємці,, на овочевому ринку вже пів року роздають продукти малозабезпечинним пенсіонерам. В перші неділі вручали пакунки перехожим бабусям, і, казали, що ця акція буде проходити в першу неділю кожного місяця і вони були дуже здивовані, думаючи, що продукти зіпсовані.В перші місяці приходило до 15 чоловік,а в останній раз прийшли 45 пенсіонерів.Так, як бажаючих все більше і більше, ми просимо небайдужих і заможних Хмельничан приєднатися до акціі,яка відбудится 7січня .Детальніша інформація по тел 0679106920.БОГ ДОПОМАГАЄ ТИМ ХТО ПОТРЕБУЄ !!!!!!!!! Дякую!!!!!
  • Пасажир

    Як вже набридли ці тупі пропозиції, петиції від бовдурів, які звикли до всього на халяву

    Катя Попик reply Пасажир

    Шановний майте повагу до людей старшого віку. Ви мешкаєш у місті і користуєшся усіма соціальними благами, яке відбудували ці "халявщики" пенсіонери, працюючи за копійки, а не так як ти по 6-10 тис грн зарплати неофіційно і ще корми твоїх зозуль в садочках,таких як ти сам, безкоштовно.Скілько  вже можна вижимати соки з них.Бери їм доплочуй за дороги по яких гасаєш і за усю інфаструктуру,розумнику, як шкода хлібинки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up