Що жителям Хмельницького купити під час карантину? (Новини компаній)

Із введенням карантину в Україні у багатьох виникло питання: як можна здійснювати покупки сидячи вдома? Завдяки тому, що інтернет є практично в кожного, достатньо відкрити сайт на тематику, що цікавить, і знайти будь-який товар.

Оскільки на період самоізоляції всі сидять вдома, це непогана можливість зайнятися саморозвитком. Наприклад, можна навчитися робити модні зачіски. У цьому допоможе куплена плойка для волос здесь.

Які технічні характеристики повинна мати плойка?

Перш за все варто визначити найважливіші функції, які мають бути присутніми в пристрої:

Також важливою є потужність, адже від цього залежить швидкість нагрівання.

Типи насадок

Від них також залежить результат укладання. Найпопулярнішим і часто використовуваним видом є пряма модель із затискачем. Вона зручна і допомагає легко надати бажаний вид локонам.

Конусні варіанти виробляються без затиску, тому доведеться утримувати волосся пальцями. Важливо, щоб у комплекті була спеціальна термозахисна рукавичка.

Подвійні і потрійні насадки створені для того, щоб робити зигзагоподібні локони в домашніх умовах. Але вам, швидше за все, знадобиться допомога ще однієї людини. Спіральні допомагають у створенні спіралеподібних пасом. Підійдуть для не дуже довгого волосся. Гофровані насадки можуть зробити хвилі різної ширини.

Поради по укладанню волосся плойкою

Для початку варто визначитися з діаметром пристрою, щоб ви могли добитися необхідного ефекту. Потрібно поставити девайс нагріватися до певної температури, яка буде підходити під ваш тип волосся.

Що стосується підготовки волосся до укладання, необхідно нанести сироватку для укладання. Також підійде лак, якщо хочете, щоб зачіска довго трималася.

Розділіть волосся на окремі локони, щоб ефект був кращим. Бризніть трохи лаку, аби пасми трималися. Потім накрутіть їх на плойку. Важливо пам'ятати, що мокре волосся не можна завивати, оскільки воно дуже вразливе.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:33 За побиття дитини судили «горе-мати» з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:41 Хмельницькі волонтери везуть авто військовим: потрібно пальне 11:01 Погрожував і вимагав пенсію. У Волочиську онук кривдив бабусю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up