З 1 жовтня штрафуватимуть за рух без фар у денний час

З 1 жовтня штрафуватимуть за рух без фар у денний час
  • Їздити з увімкненими фарами в день будемо з 1 жовтня до 1 травня.
  • Заходи безпеки допоможуть зменшити ризики виникнення дорожньо-транспортних пригод.
  • За невиконання вимоги передбачений штраф. 

З 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби. 

Через скорочення світлового дня існує великий ризик аварій на дорогах.

Тож основна мета цієї вимоги - зменшення  виникнення дорожньо-транспортних пригод на позаміських дорогах. Увімкненні фари додатково позначатимуть транспортний засіб, що рухається.

За рух без увімкнутого ближнього світла фар поза населеним пунктом у період з 1 жовтня до 1 травня передбачена відповідальність згідно частини 2 статті 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відео дня

Патрульна поліція буде контролювати дотримання норми водіями. Якщо власника автівки нехтувати даним правилом, то проти нього складатимуть протокол про адміністративне правопорушення. Водію доведеться сплатити штраф в розмірі від 425 до 510 гривень.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Alex Highland

    Навіщо писати таку єресь!?? Автор явно нічого не розуміє і не знає пдр та купап. За це порушення відповідальність по 125 статті КуПАП, за що відповідальність у вигляді ПОПЕРЕДЖЕННЯ!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:20 Вручили нагороди рідним загиблих воїнів з Хмельниччини: імена photo_camera 20:58 Виловив 80 кілограм риби та раків у заказнику: на Хмельниччині спіймали браконьєра 20:12 У Хмельницькій міській лікарні відкрилось нове терапевтичне відділення (ФОТО) 19:33 Магнітні бурі у травні 2024: календар небезпечних дат та як від них вберегтися Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 18:44 На Хмельниччині горіли трактор, вантажівка, гараж та будинки: що відомо 18:05 На Хмельниччині 20-річна водійка збила велосипедиста, – поліція 17:21 Чергова сесія Хмельницької міської ради: які рішення прийняли 16:45 Що купують хмельничани на благодійному ярмарку: репортаж play_circle_filled photo_camera 16:15 У соцзакладі у Хмельницькому стався вибух: є постраждалий 15:36 Організаторів контрабанди бурштину судитимуть у Хмельницькому 14:52 На вулиці Хмельницького повернувся велопатруль 14:09 Авто, яке розшукує Інтерпол, «знайшлося» в Кам’янці-Подільському 13:24 За зґвалтування власної доньки судитимуть жителя Хмельниччини 12:51 Судитимуть водія, який в Хмельницькому районі на смерть збив 8-річну дівчинку 12:04 У Хмельницькому проведуть благодійну фотосесію за донат 11:41 Повідомили про підозру підполковнику, який перейшов на бік ворога, – прокуратура 11:11 Курси валют в обмінниках та банках Хмельницького 2 травня (ІНФОГРАФІКА) 10:57 Водій з ознаками сп’яніння скоїв ДТП на Березневій і намагався втекти 10:13 Найбільш забрудненою виявилася річка Південний Буг, – результати аналізу центру гідрометеорології
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up