Ялинки у Хмельницькому продаватимуть зі штрих-кодами

Ялинки у Хмельницькому продаватимуть зі штрих-кодами
Торгуватимуть ялинками і в області, біля контор лісництв, лісогосподарських підприємств, яли¬нових плантацій, уздовж автошляхів, на ринках сіл, селищ та міст.

Дерева повинні почати продавати не пізніше 17 грудня. На кожній ялинці має бути бирка та штрих-код. Про це йдеться у розпорядження першого заступника голови Хмельницької ОДА Олександра Симчишина.  

Коментарі (4)
  • Анонім

    А причем здесь задЫ девушек,если статья о елках? Фотограф попутал?
  • Игорь Игорь

    Олександр Симчишин ще не таке може написати і вірити що так і буде. Сала самчишину!!!!
  • Анонім

    Шикарное фото от Всимки!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • PAL

    Слава ВСИМке !!!  ............. !!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам 20:51 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони 20:14 Міноборони запускає застосунок Резерв+ для оновлення даних онлайн: деталі 19:33 Туристичний сезон відкрили у Старокостянтинові: що цікавого 18:51 Погода на вихідні: чи чекати потепління на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up