29 травня здаватимуть ЗНО з іноземних мов: що потрібно знати школярам

29 травня здаватимуть ЗНО з іноземних мов: що потрібно знати школярам
Фото: ukurier.gov.ua
  • Сьогодні, 29 травня, відбудеться тестування з трьох іноземних мов: німецької, французької та іспанської.
  • Що потрібно знати перед тестом, дивіться далі.

У вівторок, 29 травня, школярів чекає тестування з трьох іноземних мов. Воно розпочнеться об 11-й годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.

Для допуску учаснику необхідно мати: запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО, оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті. Про це повідомили на сайті Освіта.ua.

Учасники розпочнуть роботу в тестовому зошиті із аудіювання. Інструктор запропонує абітурієнтам прослухати фрагмент аудіозапису та перевірити якість звуку. Якщо всі будуть задоволені якістю звуку, один із учнів поставить підпис в аудиторному протоколі. Якщо хтось з абітурієнтів матиме зауваження, він має повідомити про проблему інструкторові. 

Відео дня

На виконання завдань цієї частини буде  відведено 30 хвилин. Учасники почергово двічі прослухають кілька аудіозаписів тривалістю від 10 секунд до 3 хвилин. У записі передбачені паузи. Після прослуховування усіх записів буде надано час (до 10 хвилин) для перенесення відповідей на тестові завдання з аудіювання у бланк А.

Після виконання завдань цієї частини сертифікаційної роботи абітурієнти зможуть виконувати завдання наступних частин. Тести з мов мають схожу структуру, кожен з них містить 59 тестових завдань, на їх виконання  відведено 150 хвилин.

Результати завдань № 1-16 частини "Розуміння мови на слух (аудіювання)", №17-32 частини "Читання", № 49-58 частини "Використання мови" та № 59 частини "Письмо" буде зараховуватися як ДПА з іноземної мови. 

Максимальна кількість усіх балів, яку можна набрати - 72.

Нагадаємо, під час тестування учасник не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, а також друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Читайте також: Шістьох хмельницьких випускників спіймали з телефоном на ЗНО з української

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Оксана Дідич

    Дуже дякую
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:16 Відпочинок у Бакоті: чим дивує природний парк цього року 18:43 Закон про мобілізацію: що про нього думають хмельничани (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:19 За знущання з батька суд покарав жителя Шепетівщини 18:00 Інформують про дії ТЦК: наскільки законна діяльність пабліків про повістки photo_camera Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 17:21 Переплатили за світло: 160 тисяч повернуть сільській раді на Хмельниччині 16:42 16-річна Софія Іскрук загинула в ДТП у Кам’янці. Що відомо про школярку 16:11 Дівчина з Хмельниччини здобула золоту нагороду Київського напівмарафону Незламності 15:32 Які ціни на полуницю і лохину в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 15:27 Масштабна ДТП поблизу Хмельницького: в аварію потрапило 5 авто photo_camera 14:53 Дві хмельничанки стали призерками Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології 14:08 У Хмельницькому з 1 травня розпочнеться набір першокласників: як записатись 14:01 Весняне прибирання: довіртесь професіоналам, замовте клінінгові послуги в Хмельницькому 13:31 Хотіла погасити кредит – натомість втратила всі заощадження жителька Шепетівщини 12:33 Медуніверситет намагався стягнути гроші за навчання з відрахованої хмельничанки, яка живе у США 11:50 Хмельницькі волонтери збирають на антену для «Мавіка» спецпризначенцям. Як долучитися? 11:45 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 11:17 Вчителя з Хмельниччини нагородили почесною відзнакою командувача ОК «Захід» photo_camera 10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up