Шістьох хмельницьких випускників спіймали з телефоном на ЗНО з української

Шістьох хмельницьких випускників спіймали з телефоном на ЗНО з української
Фото: expres.ua
  • На тестуванні з української мови з аудиторії вигнали 6 школярів. 
  • Спостерігачі побачили, що одинадцятикласники користуються мобільними телефонами. 
  • Їхні результати анулювали, а дипломи про закінчення школи вони отримають восени. 

Тестування з української мови та літератури випускники здавали вчора, 24 травня. З Хмельницької області ЗНО проходили 11 444 абітурієнти. На іспит не з'явилось 239 людей. Здебільшого це випускники минулих років або одинадцятикласники, які не прийшли через хворобу. Ті абітурієнти, що не явились на ЗНО, можуть зареєструватись на додаткову сесію. 

Не обійшлось і без звичних порушень. Шістьох одинацятикласників з Хмельницької області зловили мобільним телефоном. Методист Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти Ірина Ковальчук розповіла журналістам vsim.ua, що пыд час тестування вилучили техніку у двох учнів з Хмельницького, а також по одному - з Ізяслава, Старокостянтинова, Славути і Кам'янця-Подільського. 

На обох випускників склали акти вилучення з аудиторії. Їм не дозволили далі продовжити здавати тестування. Вони отримують атестати вже восени, а здати повтрно ЗНО зможуть лише наступного року. Результати ЗНО з української мови та літератури їм вже не зарахують.

Відео дня

Нагадаємо, що 22 травня випускники здавали ЗНО з математики. Тоді анулювали результати двох одинадцятикласників, які попались з телефонами. 

Наступне тестування відбудеться у вівторок, 29 травня. Абітурієнти здаватимуть німецьку, французьку або іспанську мову. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up