Без військової форми, але з дипломами. В прикордонній академії пройшов випуск студентів

Без військової форми, але з дипломами. В прикордонній академії пройшов випуск студентів
  • 136 студентів отримали дипломи бакалаврів і спеціалістів в прикордонній академії в Хмельницькому.
  • Цивільні навчалися на шести різних спеціальностях.
  • Випускники розповіли чому обрали академію і які у них плани на майбутнє.

В прикордонній академії в Хмельницькому навчаються не лише військові. Із 2010 року до вишу набирають цивільних. Сотні студентів навчаються за юридичними, філологічними й технічними спеціальностями.

Черговий випуск в академії пройшов сьогодні, 24 червня. 86 бакалаврів і 50 спеціалістів отримали свої дипломи. Випускники, їхні рідні й близькі сяяли від щастя. Сьогодні у них свято. В майбутньому багато із вчорашніх студентів планують продовжити навчання або працювати за спеціальністю, здобутою у виші.

Відео дня

 - Роки навчання в академії були неймовірними. Тут своєрідна атмосфера. Я планую поступати на магістратуру. Теж в академію. Вважаю, що в нашому суспільстві є правильним здобувати повну вищу освіту, - каже Анна Шуракова.

 - В Хмельницькому це один із найкращих вишів. Я навчався на факультеті правоохоронної діяльності. Отримав диплом бакалавра і планую йти на магістратуру. В академії є свої правила через те, що вона військова. Тут навчання більш дисципліноване. Планую працювати в правоохоронних органах, - каже Вадим Савчук.

 - Я закінчила п’ятий курс за освітнім рівне спеціаліст правоохоронної діяльності. Перші чотири роки навчалась на правознавстві. До нас багато в чому відносились, як до військових. Це тримало нас в тонусі. Вже проходила стажування в судах і в подальшому планую йти на державну службу, - каже Аліна Гардамала.

 - У мене було багато можливостей навчатися в інших закладах. Вибрала академію через її енергетику. Ми навчаємось поряд із військовими. Задоволена своїм вибором, здобутим рівнем знань і планую поступати на магістратуру, - каже Лілія Романюк.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Вадим

    "В Хмельницькому це один із найкращих вишів." треба замінити "найгірших вишів".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up