Через Covid-19 у Кам'янці-Подільському школярі раніше підуть на осінні канікули

Через Covid-19 у Кам'янці-Подільському школярі раніше підуть на осінні канікули
ua.depositphotos
  • Навчальний процес у школах рекомендовано припинити вже з 19 жовтня. 

Через ріст кількості хворих на коронавірусну інфекцію у Кам'янці-Подільському хочуть змінити термін осінніх канікул для школярів. Відповідну рекомендацію навчальним закладам надали в міському Управлінні освіти. Про це повідомив мер Кам'янця-Подільського Михайло Сімашкевич сьогодні, 8 жовтня.

За його словами, навчальний процес у школах рекомендовано припинити на період з 19 по 30 жовтня.

  • "Важлива інформація для батьків: у зв'язку з високим рівнем захворюваності на ковід управління освіти рекомендує навчальним закладам змінити терміни канікул з 19 по 30 жовтня!" - написав він.

Відео дня

Варто зазначити, що осінні канікули зазвичай припадають на кінець жовтня - початок листопада. Так, минулого року школярі відпочивали з 28 жовтня до 3 листопада. 

Дати канікул керівництво кожного навчального закладу визначає самостійно. Однак, згідно із законом про освіту, їх загальна тривалість не повинна перевищувати 30 днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що осінні канікули цьогоріч можуть розпочатися на 10 днів раніше ніж зазвичай. Усе через проведення місцевих виборів. Як повідомили у МОЗ, оскільки значна кількість виборчих дільниць знаходиться саме у школах, потрібно зробити так, щоб освітній процес та підготовка до виборів і самі вибори не перетинались. 

Відповідно до даних ОДА, на вечір 7 жовтня у місті Кам’янець-Подільський було зафіксовано 717 випадків СOVID-19. З них лікуються - 433 осіб, а 261 людина одужала. Також у місті зареєстровано 23 летальних випадки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Чекирда

    Скоріше за все підуть через пвдготовку до виборів, для них це важливіше, задовбали вже, одні краще других, і колотять тими людьми. Сволочі......

    Lilia Radetska reply Таня Чекирда

    Таня Чекирда Ви ж маиа невже здоровя дітей можна рівняти з виборами? Подивіться що твориться в лікарнях як росте кількість хворих.Я би дитину до школи не пустила.І вірно зроблять якщо дітей відправлять на канікули раніше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up