Хто найкращий? Рейтинг хмельницьких шкіл за результатами ЗНО-2017

Хто найкращий? Рейтинг хмельницьких шкіл за результатами ЗНО-2017
  • Більшість хмельницьких шкіл показали достойні результати на тестуванні.
  • В 12 навчальних закладах були учні, які провалили ЗНО.
  • Журналісти vsim.ua склали рейтинг та визначили кращу і гіршу школи за результатами тестування.

У 2017 році ЗНО стартувало 23 травня і завершилось 16 червня. У Хмельницькому участь в тестуванні взяв 1841 випускник. Вони здавали тести не більше, ніж з 4 предметів, на вибір мали 12. Єдиним, хто здав ЗНО на 200 балів, став одинадцятикласник Дмитро Бодь з Хмельницького спеціалізованого ліцею-інтернату. Він отримав найвищий бал з хімії.

* Для визначення найкращої і найгіршої школи ми враховували відсоткову частку учнів, які найкраще або найгірше здали ЗНО, із загальної кількості вступників з конкретної школи. 

Відео дня

Кожен випускник здавав тестування з української мови і літератури. Найкраще це ЗНО здали у СЗОШ № 12. Більше 40 відсотків учнів цієї школи отримали від 180 до 200 балів. А от відсоток тих, хто не подолав поріг з рідної мови, найбільший у СЗОШ № 20. З тестуванням не справилось більше 18 відсотків випускників.

У ЗНО з історії відзначився НВК № 9. Чверть випускників здала тестування на високі бали. І знову похвалитись результатами не може СЗОШ № 20. Там така ж кількість одинадцятикласників “провалила” ЗНО.

Найкращі результати з математики отримав колегіум ім. В. Козубняка. А от найгірше себе показали випускники з СЗОШ № 25. Не відзначились вони і у знаннях з англійської мови. Натомість майже 35% одинадцятикласників з школи № 14 здали тестування на “відмінно”.

Журналісти vsim.ua проаналізували результати всіх навчальних закладів з тестування з української мови, адже це єдиний обов'язковий предмет для всіх абітурієнтів. Дивились на те, скільки відсотків із загальної кількості учнів у конкретній школі отримали на ЗНО від 180 до 200 балів. В рейтинг не потрапила СЗОШ № 13, адже жоден одинадцятикласник з цієї школи не здав тестування на найвищий бал. 

Результати показали на діаграмі.  

* чим більший відсоток, тим більше учнів у конкретній школі здало ЗНО на найвищі бали (від 180 до 200). Дані взяті з Українського центру оцінювання якості освіти

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Andy Andy

    Наша пісня гарна нова...
  • Анонім

    Даний рейтинг можна вважати умовним, адже ми чудово знаємо, що сучасні школярі перш, ніж здати ЗНО займаються довгий час із репетиторами.
  • Володимир Грома

    Мовчання - знак згоди. Спростування щодо найгіршої школи у здачі ЗНО викликало би більшу повагу.

    Анна Островська reply Володимир Грома

    ну вони собі порахували так. і написали як рахували. чого ви придираєтесь? і пише, що брались до уваги 4 предмети, по яких у всіх школах були учні, які його здавали.
  • Володимир Грома

    Для визначення найкращої і найгіршої школи за результатами ЗНО необхідно вийти на узагальнюючий показник, використовуючи при цьому елементарну математичну логіку і принаймні калькулятор. А не робити висновки за результатами одного-двох предметів. Якщо зробити такі обчислення, то 25 школа за показником успішності проходження порогу на 26-му місці серед 30 шкіл, а за показником здачі вище за 180 балів поділяє 19 - 20 місце серед тієї ж кількості навчальних закладів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up