Онлайн репетитор польської мови: про роботу, зарплату, сервіси (новини компаній)

Пошук роботи є актуальним питанням в будь-який час. На допомогу потенційним працівникам існує багато сервісів, які допомагають знайти пропозиції від роботодавців. Сьогодні багато людей зацікавлені в роботі на дому. В основному це онлайн професії. Серед найпопулярніших:

  • оператор соцмереж (необхідно розбиратися в нюансах соцмереж, вміти вести комунікацію, бути гнучким);
  • віртуальний помічник керівника (необхідно володіти навичками тайм-менеджменту, вміти швидко орієнтуватися в офісних програмах);
  • репетитор (необхідно ґрунтовно знати свій предмет, постійно вдосконалюватися, опановувати нові методики викладання);
  • оператор інтернет-магазину (необхідно орієнтуватися в артикулах, знати програми обліку, вміти вести діалог).

 

Підготовлено за підтримки маркетплейсу Buki: https://buki.com.ua/ru/tutors/polska-mova/kiev/

Популярність вивчення іноземних мов. Які найбільше цікавлять українців у 2022/2023 роках?

Вивчення іноземних мов набирає свою популярність. Це пов’язано з тим, що люди більше подорожують, навчаються чи працюють в інших країнах. Для українців вивчення іноземних мов стало необхідним через війну та вимушену еміграцію в інші країни. Серед найпопулярніших іноземних мов, які вивчають українці в 2022/2023 роках:

  1. німецька;
  2. англійська;
  3. польська.

Польська мова попала в рейтинг мов, які найбільше вивчають українці. Це пов’язано як з тим, що багато українців виїхали до Польщі через війну, так і з тим, що в цій країні багато українських студентів та заробітчан. Для того щоби отримати гарну роботу необхідні знання польської мови. Навчання в університеті також потребує розуміння та використання польської мови на рівні не нижче середнього.

Викладання польської мови. Репетитори: офлайн чи онлайн?

Польська мова, мабуть, одна з найпростіших для опанування українцями. Справа в тому що звучання багатьох слів дуже подібні до українських. Тим не менше, вивчення мови з репетитором швидше наблизить Вас до очікуваних результатів. На сьогодні викладання польської мови онлайн має багато переваг, але також залишається можливість навчатися офлайн. Знайти репетитора польської мови можна на одній з платформ, де вони пропонують свої послуги. Вартість заняття зазвичай залежить від часу самого уроку, рівня освіти репетитора, досвіду репетитора. Також для різних міст України вартість заняття може дещо відрізнятися:

  • Київ (400 гривень/година);
  • Львів (250 гривень/година);
  • Тернопіль (200 гривень/година);
  • Одеса (300 гривень/година);
  • Харків (400 гривень/година);
  • Чернівці (350 гривень/година).

Для онлайн занять можна обрати будь-який зручний час та місце. При необхідності можна швидко змінити або перенести дату уроку. Це зручно, коли у Вас висока зайнятість і плани можуть мінятися.

Де знаходити учнів репетитору?

Робота репетитора польської мови може бути як основною, так і додатковою. Це дуже зручний формат, де Ви самі можете коригувати навантаження та кількість учнів. Для пошуку нових студентів можна користуватися спеціальними платформами, соцмережами або шукати через знайомих. Репетитор сьогодні має декілька інструментів для просування своїх послуг та пошуку учнів. Сучасна молодь багато часу проводить в соцмережах та різних онлайн додатках. Для репетитора це може бути одне з джерел просування своїх послуг. Можна створити свій акант в Instagram, Tik Tok чи канал в YouTube. Знімати короткі відео, які будуть прості та цікаві, та водночас пізнавальні. Даючи частину інформації безкоштовно Ви можете залучити учнів, які серйозно зацікавляться вивченням мови та стануть в подальшому відвідувати Ваші заняття. Необхідно продумати формат, в якому Ви будете вести соцмережі. Зробіть матеріали цікавими, близькими до життя та інтересів молоді, різноманітними та інтригуючими. Це також додатковий стимул для Вас розробити нові методики подачі матеріалу та опанувати сучасні канали залучення молоді до вивчення польської мови.

keyboard_arrow_up