Останній день, щоб зареєструватись на мультитест: як це зробити

Останній день, щоб зареєструватись на мультитест: як це зробити
  • Завтра, 19 квітня, закінчується реєстрація для участі у мульти предметному іспиті.
  • Нагадуємо, як долучитись і яким чином це буде відбуватись на Хмельниччині. 

Зовнішнього незалежного оцінювання цьогоріч не буде. Однак випускники будуть складати мультипредметний іспит з трьох дисциплін: українська мова, математика та історія. 

Вівторок, 19 квітня, буде останнім днем формування реєстраційних карток для охочих скласти тест для вступу до бакалаврату у 2022 році. Про це нагадують в Українському центрі оцінювання якості освіти, передає спеціалізоване видання Освіта.ua.

Випускників просять уважно заповнювати реєстраційну картку - ретельно перевіряйте прізвище, ім’я, по батькові, дату народження, серію й номер паспорта, номер мобільного телефону. Адже ці дані важливі не лише для участі в тестуванні, а й для подання документів на вступ. 
 
Детальніше про реєстрацію можна прочитати за посиланням.

Відео дня

"Однієї реєстраційної картки цілком достатньо для потрапляння у базу даних про потенційних учасників мультипредметного тестування, тому тим учасникам ЗНО, хто зареєструвався раніше, не треба проходити процедуру реєстрації повторно", - зазначили в УЦОЯО. 

Також освітяни пообіцяли повідомити, як дізнатись номер і PIN-код для входу на персональну сторінку з актуальною для майбутніх вступників інформацією.

Нагадаємо, за попередньою інформацією, на території Хмельницької області буде працювати 11 майданчиків для складання тесту. Зокрема, по 3 у Кам'янці - Подільському та Шепетівці та 5 у Хмельницькому. Іспит буде проводитися з 1 по 11 липня.
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up