"Останній шанс": повідомили, коли проходитиме додаткова сесія ЗНО-2018

"Останній шанс": повідомили, коли проходитиме додаткова сесія ЗНО-2018
Фото: tribuna.pl.ua
  •  Усі, хто через поважні причини не здасть ЗНО в основній сесії, зможуть прийти на додаткову сесію.
  • Вона пройде на початку липня. 
  • Коли саме та які предмети можна буде здати, дивіться далі.

Додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання походитиме після проведення основної сесії. Участь у ній візьмуть усі ті, хто з поважних причин не зміг пройти ЗНО у визначений раніше період. 

Зокрема, усі ті, хто не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього оцінювання через причини, що не залежали від їхніх дій та волі; абітурієнти, які проживають на окупованій території; учасники АТО; є засудженими або узяті під варту.

Як повідомив Український центр оцінювання якості освіти, у 2018 році додаткова сесія розпочинається 2 липня  - тестування з української мови і літератури.

Відео дня
  • 3 липня - відбудеться ЗНО з математики;
  • 4 липня - з англійської й іспанської мов;
  • 5 липня - з біології та німецької мови;
  • 6 липня - з історії України;
  • 9 липня - з географії та французької мови;
  • 10 липня - з фізики;
  • 11 липня - з хімії.

Важливо також зазначити, що тестування з іспанської, німецької та французької мов розпочнеться о 14:00.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:01 З понеділка погодинні відключення будуть за графіком, – Хмельницькобленерго 19:04 Якою буде погода в Хмельницькому 20-24 травня 18:11 «Болюча звістка з фронту»: загинув Олександр Андрощук з Шепетівщини 17:05 «Герої серед нас»: у Хмельницькому презентують твори військових Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 16:02 Де у Хмельницькому не буде світла 20-24 травня (ГРАФІК) 15:13 День сімейного лікаря: зібрали 5 історій хмельницьких медиків 14:07 «Жива вишиванка»: 8 років тому в Хмельницькому встановили рекорд play_circle_filled photo_camera 13:19 У пам’ять про Віктора Решетюка: на Кам’янеччині відкрили меморіальну дошку photo_camera 12:33 Хто найдовше керує комунальними підприємствами Хмельницького 11:04 Хмельницький в Instagram: підбірка фото за тиждень photo_camera 10:01 Померла вишивальниця та онкохвора хмельничанка Наталія Гурська 09:02 У Хмельницькому відбулася фотовиставка дружин та матерів загиблих photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up