Показали, як виглядає оновлений харчоблок у хмельницькому ліцеї (ФОТО)

Показали, як виглядає оновлений харчоблок у хмельницькому ліцеї (ФОТО)
Фото - Хмельницька міська рада
  • У ліцеї №1 провели капітальний ремонт харчоблоку. 
  • Що змінилось? 

У школах Хмельницького оновлюють їдальні. Зокрема, проводять капітальні ремонти харчоблоків. Цього разу відремонтували його у ліцеї №1 імені Володимира Красицького.

Тут змонтували сучасну витяжну систему, встановили систему очищення води, а для якісної та тривалої роботи каналізації - жировловлювачі. Про це повідомляють у Хмельницькій міській раді. 

Застаріле обладнання замінили на сучасне. Зокрема, купили пароконвектомат, електросковорідку, картоплечистку, овочерізку, тістомісильну машину, холодильники промислові,  а також сучасні рукомийники та електросушарки для рук і бойлери. Додають, що це обладнання дозволить швидко та якісно готувати страви відповідно до чинних вимог. 

Відео дня

Окрім цього, в департаменті освіти зазначають, що школярі можуть замовляти страви на вибір. 

Щоденно в харчоблоці ліцею харчуються 200-250 учнів.

Загалом на капітальні та поточні ремонти харчоблоків закладів освіти, придбання різноманітних пристроїв із бюджету громади у 2023 році виділили понад 11,2 мільйона гривень

Нижче переглядайте фото оновленого харчоблоку ліцею. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Юлия Якимчук

    А по-моєму не начасі мільйони гривень витрачати на оновлення харчоблрків під час війни. Та й меню могло би бути кращим. У борщі капуста з томатом і у твшкованій капусті те ж саме. Уже мовчу про бургер. Фаст фуд. Дітям потрібний кальцій. Де ж налисники, сирники?
  • Остап

    Та й директор ліцею напевно в себе на кухні ремонт зробив.

keyboard_arrow_up