“Помаранчева зона” та школи: чи зміниться ситуація у навчальних закладах

“Помаранчева зона” та школи: чи зміниться ситуація у навчальних закладах
  • У Хмельницькому посилились карантинні обмеження

  • Віднині місто у “помаранчевій зоні”

  • Чи зміниться робота навчальних закладів?

Із 14 вересня у Хмельницькому посилились карантинні обмеження і введено “помаранчеву” зону. 

Новий рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 встановлює більш жорстокі посилення карантинного режиму. Окрім обмежень “зеленої” та “жовтої” зони помаранчева зона передбачає:

  • <

    Відео дня
    /li>

Але як нові обмеження вплинуть на діяльність хмельницьких освітніх закладів? Про це журналіст vsim.ua запитала у в.о. директора Департаменту освіти та науки Хмельницької міської ради з економічних питань Надії Балабуст.

Довідково: лицьовий щиток є засобом індивідуального захисту людини і використовується для запобігання чи зменшення впливу на обличчя людини фізичних факторів різного роду: бризків, крапель чи аерозолю. Щиток є ефективним також тим, що блокує можливість торкатись обличчя, очей та носа руками. 

 

Наголосимо, що індивідуальні щитки є не обов’язковою процедурою, а лише рекомендованою, додатковим засобом захистити себе та оточення від COVID-19.

А як ви ставитесь до рекомендації носити вчителям щитки індивідуального захисту?


 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Тетяна Рудковська

    Позашкільні освіта - де щітки?
  • Лана Климентинка

    Щитки? хто бачив????
  • Наталія Попик

    Цікаво, де ті щитки... Хто отримав, признавайтеся)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up