Рейтинг шкіл Хмельницького за результатами ЗНО-2021

Рейтинг шкіл Хмельницького за результатами ЗНО-2021
Гімназія №1 імені Красицького. Фото - km-gimnasiya1.at.ua
  • З'явився рейтинг українських шкіл за результати незалежного оцінювання.
  • Ми сформували окремий рейтинг виключно із міських закладів освіти.
  • Деякі з них помітно піднялися в ньому, а хто суттєво опустився.
  • Лідер рейтингу той самий, що і минулого року.

Яка школа Хмельницького найкраща? Яка найгірша? Однозначно відповісти на ці питання важко. Але все ж є важливий критерій, який частково може відповісти на них. Це - успішність учнів. Визначити її можна за результатами ЗНО, які складали випускники. 

Новий рейтинг українських шкіл за підсумками ЗНО-2021 був опублікований 26 серпня на ресурсі osvita.ua. Серед шкіл Хмельницького, які підпорядковуються міському департаменту освіти і науки, найвище місце у гімназії №1 імені В. Красицького - 148. Даний заклад й очолив рейтинг шкіл міста, як це й було минулого року. Щоправда, тоді гімназія посіла 98 місце у загальноукраїнському топі. А це мінус 50 позицій.

У трійці лідерів міського рейтингу все ж відбулися зміни. Випав звідти ліцей №17, який був другим, а став четвертим. Тепер його місце зайняла гімназія №2, яка минулоріч була третьою. У новому рейтинг умовна "бронза" дісталася ТБЛ імені А. Мазура.

Відео дня

Найбільшого ж прогресу вдалося досягнути НВК №6, яка піднялася відразу на 16 позицій - із 29 місця на 13. А найбільш помітний регрес у приватного ліцею "Гармонія", який втратив 19 позицій (із 5 місця на 24)

Детальніше із рейтингом шкіл Хмельницького знайомтеся за допомогою таблиці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ameno Ameno

    А это директор ліцею  17, він завжди займав перші місця в Украіні а не в Хмельницькому, що з ним сталося. Дайте відповідь
  • Инна Касян

    По всеукраїнському рейтингу на 2 місці Хмельницький ліцей обласної ради і на 4 місці Музичне училище ім. Заремби. Ваші данні не достовірні. На сайті Osvita.ua є актуальна інформація

    Максим Фарина reply Инна Касян

    У рейтинг включені заклади, які відносяться до міста. Тобто до міського департаменту освіти. Вказані Вами заклади такими не є. Вони обласні.

keyboard_arrow_up