Рейтинг шкіл Хмельницького за результатами ЗНО з української мови та літератури

Рейтинг шкіл Хмельницького за результатами ЗНО з української мови та літератури
  • До рейтингу включені навчальні заклади Хмельницького, серед яких ліцеї, гімназії, спеціалізовані та загальноосвітні школи. 
  • Перше місце рейтингу шкіл Хмельницького посідає ліцей № 17, другу та третю сходинки отримали Хмельницька гімназія №1 ім. Красицького та гімназія № 2.
  • Яке місце зайняла ваша школа дивіться на картинці 

Результати ЗНО по всіх школах Хмельницького з обов'язкових предметів показали, як вчителі підготували учнів до вступуПро результати ЗНО на сайті vsim.ua ми вже писали. Зараз пропонуємо рейтинговий список шкіл. 

Хмельницькі загальноосвітні заклади за результатами ЗНО з української мови і літератури порівняли з усіма школами країни. Загалом до рейтингу включено понад 7 тисяч загальноосвітніх навчальних закладів України.

Наприклад, ліцей № 17, який має перше місце серед хмельницьких шкіл, у загальному рейтингу посів 123 сходинку. А вечірня школа № 2 має найгірші результати в місті. В загальноукраїнському рейтингу посідає 5659 місце. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • Світлана Слободян

    Де 28 школа???
  • Романов Славик

    только Я не нашла хвалебнейшую НВК 30?)
  • Платон

    Де 28 школа? Всімка на роботі у Мельник?
  • Володимир

    Як можна порівнювати між собою ЛІцеї/гімназії з відібраними дітьми 10-11 класів і звичайні школи?

    Анонім reply Володимир

    Годин на вивчення предметів дають однаково. А що до "відібраних" і "невідібраних" дітей, то можу сказати, що поганому танцюристу ноги заважають. Вже діти в них не такі. А може керівництво та педагоги не такі?

    Дмитро reply Анонім

    Те що різні кругом це точно

    Исламбакиев Тигран reply Володимир

    Просто.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up