Що прочитати: діти рекомендують книжки про доброту

Що прочитати: діти рекомендують книжки про доброту
  • Книга – наше багатство. Головне – правильно її вибрати.
  • Для всіх книголюбів редакція vsim.ua відновлює рубрику з рецензіями.
  • Щотижня ми публікуватимемо відгуки хмельничан про літературу, яка варта уваги.

Порція цікавої літератури завжди допоможе на декілька годин забути про всі проблеми і насолодитись сюжетом нової історії. Для тих, хто не уявляє свого життя без запаху палітурки і кожну вільну хвилину проводить за читанням, редакція vsim.ua кожного тижня публікуватиме відгуки хмельничан про книги, які вони рекомендують прочитати. 

Цього тижня літературу радять читачі Хмельницької обласної бібліотеки для дітей імені Тараса Шевченка.

Єлизавета Брицька, учениця 1-го класу НВО № 5

Відео дня

- Мені дуже сподобалась книжка "Школа доброти". Там був віршик про ведмедя, він постійно казав "Дайте меду", "Дайте рибки", а інші звірі казали йому, що він неправильно говорить. Вони навчили його казати "будь ласка". Також там був віршик про неслухняного вовка, який пішов на річку і впав у воду. До нього прибігли зайчики і сказали, що допоможуть йому, якщо він буде добрий. 

Заріна Гром, учениця 3-го класу ЗОШ № 6

- Я прочитала книжку Ігоря Бойко "Золотий меч троля". Це фантастична книжка. Там розповідається про те, що не можна брати зброю, яку носять дорослі. А тролі її вкрали і покинули де-небудь. А діти не знають, як нею користуватись і можуть поранитись. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анна Островська

    з діток і треба брати приклад, а то дорослі забувають про таку радість як книжка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up