Що знадобиться в школі першачкам? Склали список необхідних речей

Що знадобиться в школі першачкам? Склали список необхідних речей
  • Перший раз у перший клас.

  • Зовсім скоро новоспечені школярі вперше сядуть за парти. 

  • А батьки врешті зможуть видихнути, бо на той момент їхні чада будуть забезпечені всіма необхідними речами.

  • Щоб нічого не забути, збираючись до школи, ВСІМ спільно з “Носорог” склали список для першачків.

  • Тож дивіться, занотовуйте, обирайте і купуйте потрібне приладдя.

Літо потроху підбігає до завершення. А це означає, що на порозі нова пора року - осінь. Саме той період в році, коли розпочинається навчальний процес, як для школярів, так і студентів. 

Особливим днем 1 вересня є для першокласників. Адже щойно залишивши дитсадок, вони розпочинають нову сторінку свого маленького життя. Перші уроки, домашні завдання, оцінки, творчі роботи й багато іншого - все це в життя новоспечених школярів станеться вперше. Тому й підготуватися до цієї пори варто якнайкраще. Тож не дивно, що батьки першокласників втомилися “чухати голову”, де і що придбати. 

Спільно з магазином “Носорог” ми знаємо, як розв'язати проблему дорослих, а їхнім чадам забезпечити максимальний комфорт під час навчання. Ми склали список необхідних речей для першокласників. За допомогою нього розгубитися серед тисячі одиниць товару в “Носорог” не вдасться нікому. Тому читайте, занотовуйте, обирайте і купуйте потрібне приладдя для маленьких школярів.

Товари для транспортування

Без чого точно не обійдеться жоден першокласник, то це без ранця. Його можна обрати за матеріалом, кольором, малюнком і зручністю. Є вибір і рюкзаків. Зокрема - каркасний чи з ортопедичною спинкою. 

Пенал - наступна річ у цьому розділі товарів. Пенали бувають у вигляді розкладачки, тубуса, гаманця чи косметички. Для школярів молодшого віку найкомфортнішим є пенал-розкладачка. Яскраві візерунки чи малюнки з улюбленими “мультяшними” героями точно стануть до вподоби першачку.

Сумка для змінного взуття - це про комфорт першокласника. Таким чином він зможе залишати “змінку” в шафі й при цьому привчатися до порядку. А батьки, своє чергою, будуть спокійні, що взуття не загубиться і завжди залишатиметься в одному місці. 

Ланч-бокс і бутилочка для води - речі, які першокласник носитиме із собою щодня. Адже смачні перекуси під час шкільного життя ніхто не скасовував. До речі, ланч-бокс  можна обрати на будь-який смак. У вигляді сови, з принцесами чи супергероями - вибір чималий. 

Канцелярія

Зошити в клітинку та косу лінію - саме в таких створюватимуть свої перші записи першачки. Вибір малюнку на обкладинці залишається за новоспеченим школярем. Ну і, звісно, не обійтися тут без папки для зошитів. Саме ця річ забезпечить порядок у ранці чи рюкзаку першокласника.

Обкладинки для книг і зошитів - наступний пункт у переліку речей. Усі необхідні розміри й кольори яких зможете підібрати на полицях магазину.

Ручки, прості олівці, точилка, гумка та лінійка - про всяк випадок всього цього “добра” краще взяти декілька одиниць. Адже ні для кого не секрет, що воно часто губиться в руках школярів. Щоб першокласник завжди мав усе це на видному місці, варто покласти в пенал декілька штук кожної одиниці з цих товарів. 

Приладдя для уроків малювання

Альбом, фарби і пензлики - необхідні речі на творчому занятті першачків. Саме за допомогою цього вони вперше за шкільною партою проявлятимуть свою творчість.

Отож, все має бути якісним, зручним і “ласим” для очей дитини. Вчитимуться намалювати свою сім’ю чи себе у майбутньому і за допомогою кольорових олівців чи фломастерів.

Пластилін і дошка для нього - у цей же список. Дітей навчатимуть не лише малювати, а й ліпити. Так би мовити, працювати з моторикою. Яскраві кольори та вражаюча палітра - ось, що важливо при виборі цього товару. 

Приладдя для уроків праці

На цих уроках першачкам знадобляться ножиці. Для школярів молодших класів рекомендується обирати із заокругленими кінцями. Все це - задля безпеки малюків.

У цьому розділі товарів необхідно придбати кольоровий папір, картон, клей-олівець і папку, куди б все це можна було скласти. За допомогою такого набору першокласник створюватиме аплікації та інші види робіт, що допоможуть дитині заявити про себе на весь клас.

Спеціальні аксесуари

У цьому розділі йдеться про речі, які створюватимуть комфорт учня. Зокрема - підставка для книг, що стане зручною деталлю на уроках читання. Або ж закладки для книг, які можна обрати із будь-яким візерунком.

Також малюкові радять придбати стакан для ручок. З його допомогою всі потрібні на уроці речі будуть завжди “під носом”. 

Купувати шкільні канцтовари краще за все в одному магазині — так можна заощадити час і зберегти нерви. Не варто відкладати шопінг на останній день літа, інакше є всі шанси потрапити до натовпу схвильованих батьків. 

Обирайте товари для першокласників у магазині “Носорог”, що функціонує як офлайн, так і онлайн. Замовити шкільні приладдя можна на сайті - nosorog.net.ua. 

keyboard_arrow_up