Школяр з Хмельницького отримав 200 балів на ЗНО

Школяр з Хмельницького отримав 200 балів на ЗНО
Фото із сайту міської ради.
  • Учень ТБЛ ідеально склав тестування з хімії.
  • Ім’я таланта - Михайло Бойко.

Знання шкільної програми із хімії у хмельничанина Михайла Бойко є ідеальними. Такий висновок можна зробити з його результату з цього предмету на зовнішньому незалежному оцінюванні. Він становить максимально можливі 200 балів.

Михайло Бойко є учнем технічного багатопрофільного ліцею з загальноосвітніми класами імені А. Мазура. Про це йдеться у повідомленні на сайті Хмельницької міської ради.

Нагадаємо, раніше 200 балів на ЗНО отримала школярка із першої гімназії.

Відео дня

Читайте також: Кому з освітян Хмельницького можуть призначити персональні грошові премії (СПИСОК)

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Nadya Tekluk

    респект
  • Михайло Хабаль

    колись мій син по ЗНО отримав 596,5 бала/тоді ще були половинки балів/ і ніхто навіть не сказав дитині дякую...
  • Анонім

    Сульфур з фосфором горить, емісіює ангідрид. І щоб хімію зрозуміти слід добре
  • Larisa Grigorchuk

    Гарний буде лікар.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому 09:01 Постраждала жінка та пошкоджено будинок: наслідки атаки на Хмельниччині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up