Скільки коштуватиме вступникам пробне ЗНО наступного року

Скільки коштуватиме вступникам пробне ЗНО наступного року
Ілюстративне фото
  • Регіональні центри оцінювання якості освіти назвали вартість участі в пробному тестуванні. 

У регіональних центрах якості освіти озвучили вартість пробного незалежного оцінювання у 2022 році. Вона буде коливатись від 213 до 309 гривень залежно від регіону проживання учасника. 

Зокрема, найменшою ця сума буде для мешканців Харківської, Полтавської та Сумської областей. Учасники тестування з цих регіонів матимуть можливість скласти один пробний тест за 213 гривень. Про це пише Освіта.ua.
 
Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти пропонує скласти один пробний тест за 270 гривень, Івано-Франківський центр – за 282 гривні.
 
Для учасників Донецької, Луганської областей,  Дніпропетровської й Запорізької областей вартість пробного ЗНО складатиме 285 гривень.
 
Херсонський, Вінницький, Львівський регіональні центри оцінювання якості освіти пропонують мешканцям своїх регіонів скласти один тест пробного ЗНО за 300 гривень. До слова, хмельничани зможуть теж скласти пробне ЗНО за такою вартістю.
 
Найдорожчою буде участь у пробному тестуванні для мешканців Чернігівської, Черкаської, Київської областей та міста Києва – 309 гривень. 
 
Реєстрація у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні стартує з 5 січня і триватиме до 22 січня 2022 року на сайті відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
 
 
 

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up