Скільки закладів освіти на Хмельниччині вже перейшли на “дистанційку”

Скільки закладів освіти на Хмельниччині вже перейшли на “дистанційку”
Ілюстративне фото
  • Оперативні дані актуальні станом на понеділок, 27 вересня.

На Хмельниччині збільшується кількість працівників освіти, які зробили принаймні одне щеплення проти Covid. Нагадаємо, як раніше повідомляти у МОЗ, наразі це є одним з основних показників, які визначатимуть перехід закладу на дистанційне навчання. За даними державної установи "Хмельницький обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров`я України", майже 150 закладів освіти в області перейшли на “дистанційку”. Інформація актуальна станом на понеділок, 27 вересня. 

Зокрема, 106 закладів дошкільної, 16 загальної середньої та 7 позашкільної освіти відзвітували про 100 %-ве щеплення персоналу проти коронавірусу. 

За інформацією оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із поширенням COVID, на 80 % та більше вакциновані колективи 83 дошкільних навчальних закладів, 233 закладів загальної середньої освіти, 9 позашкільної, 9 професійної та професійно-технічної освіти, 1 фахової передвищої і 2 вищих навчальних закладів. Відповідно до норм “жовтої” зони карантину, зазначені заклади можуть працювати у звичному режимі. 

Відео дня

В установі також додають, що ситуація із вакцинацією освітян змінюється щодня. Також до позначки 80% наближаються і колективи садочків, шкіл, ПТУ і вишів, що дозволить працювати закладам без переходу на відділену форму навчання. 

Опитування

Ви вакцинувалися від COVID-19?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up