“Торнадо” з колегіуму представить Хмельницький на конкурсі в столиці

“Торнадо” з колегіуму представить Хмельницький на конкурсі в столиці
  • Нещодавно у місті відбувся півфінал освітнього проекту “Відкривай Україну”.
  • У ньому взяли участь 13 команд-учасників з Хмельницької та Вінницької областей.
  • Перемогу здобули учні колегіуму ім. В. Козубняка, команда “Торнадо”.

На минулих вихідних у Палаці творчості дітей та юнацтва відбувся півфінал освітнього проекту «Відкривай Україну». Паралельно із цим пройшов фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». Всього взяли участь 13 команд із різних навчальних закладів Хмельницької та Вінницької областей.

З нашої області переможцями стала команда “Торнадо”, а саме учні з колегіму ім. В. Козубняка. Усі вони першими у місті висадили біля школи калинову алею, яка згодом стане сквером. Відповідно саме ця команда-переможець восени буде представляти власний проект у Києві, на фіналі освітнього проекту.

Відео дня

Продовженням проекту «Відкривай Україну» став всеукраїнський фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». Паралельно із конкурсними презентаціями відвідувачам та учасникам заходу демонстрували інноваційні підходи до формування особистості, авторські розробки.

Окрім представлення проектів команди відповідали на запитання журі і аргументували свої відповіді.

Також в рамках фестивалю освітніх інновацій для усіх учасників було організовано панельні дискусії, «Світове кафе» та ярмарок громадських ініціатив.

Продовженням проекту «Відкривай Україну» став всеукраїнський фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». Паралельно із конкурсними презентаціями відвідувачам та учасникам заходу демонстрували інноваційні підходи до формування особистості, авторські розробки.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up