У Департаменті освіти розповіли, коли хмельницькі школярі підуть на зимові канікули

У Департаменті освіти розповіли, коли хмельницькі школярі підуть на зимові канікули
Фото - childcamp.com.ua
  • Цього року зимові канікули у школах Хмельницької громади розпочнуться пізніше.

У Департаменті освіти і науки міської ради повідомили, коли учні підуть на зимові канікули. До слова, кожна школа наразі може самостійно визначати зручні для себе терміни для початку канікул. Щороку ці дати можуть різнитись. 

Зимові канікули цього року розпочнуться 30 грудня і триватимуть 11 днів. Школярі повернуться до навчання 10 січня 2022 року. Про це розповіла виконувачка обов’язків директора Департаменту освіти та науки міської ради Ольга Кшановська. 

За словами очільниці Департаменту, таке рішення є рекомендацією для закладів загальної середньої освіти. 

Відео дня

«Департамент освіти та науки міської ради рекомендує розпочати зимові канікули у закладах громади дещо пізніше – 30 грудня. Триватимуть канікули до 9 січня включно. Другий семестр для учнів розпочнеться 10 січня. Отже, учні нашої громади цієї зими відпочиватимуть впродовж одинадцяти днів», - зазначила Ольга Кшановська.

Як йдеться у повідомленні, рекомендації Департаменту освіти та науки враховують епідеміологічну ситуацію і вимогу законодавства щодо обов’язкових 175 навчальних днів протягом навчального року.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Чекирда

    27 вихідний ( перенесли) для чого тих дітей на 2 дні волокти в школу, тим більше що вже 29 буде скорочений день?????
  • Читач14

    З 24-го грудня оптимально. Краще влітку на відкритому повітрі пару занять провести, ніж зараз в червоній зоні займатися.

keyboard_arrow_up