У Хмельницькому ліквідують навчально-виробничий комбінат

У Хмельницькому ліквідують навчально-виробничий комбінат
  • Установа надавала професійно-технічну освіту від 1999 року.

У Хмельницькому мають намір ліквідувати комунальний заклад «Хмельницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат». Ця установа підпорядкована департаменту освіти та науки міськради. Про плани ліквідації стало відомо з проєкту рішення виконкому Хмельницької міськради. Цей документ ще мають розглянути депутати на сесії.

Хмельницький міжшкільний навчально-виробничий комбінат заснований у квітні 1999 року. Основним видом діяльності є професійно-технічна освіта. Керівник установа — Наталія Крупельницька. Такі дані є в аналітичній системі «YouControl». На сайті list.in.ua зазначено, що комбінат здійснює допрофесійну та професійну підготовку учнів 8-11-х класів за спеціальностями «Автослюсар», «Дизайнер одягу», «Кухар», «Оператор комп'ютерного набору», «Секретар» та інших.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (39)
  • Надя Дузь

    О Боже.
  • Олег Шевчук

    Вже пора самим ліквідуватися.
  • Tanya Drayna

    Руки ліквідації нарешті потягнулися до навчальних закладів.Саме в цих закладах навчаються діти, які із деяких причин не мають можливості навчатися у вищих вузах та за кордоном.Кваліфікованих працівників у державі досить і так.
  • Наталія Анішкіна

    Будуватися будуть напевно

    Читач95 reply Наталія Анішкіна

    Будуть!
    Але не зрозуміло що!
    Ласий шматок в центрі міста,хтось напевне вже має плани на нього!

keyboard_arrow_up