У Міносвіти розповіли умови вступу для абітурієнтів на бюджет

У Міносвіти розповіли умови вступу для абітурієнтів на бюджет
Фото - УНІАН
  • Цього року абітурієнти можуть подати до 5 заяв на місця державного або регіонального замовлення.

У Міністерстві освіти і науки повідомили умови вступу на бюджет. Цього року вступники мають можливість подати відразу до 5 заяв на місця державного та регіонального замовлення. Ця норма стосується абітурієнтів, які вступають на навчання за програмами молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного та ветеринарного спрямувань) на основі освіти здобутої після 11 класу. При цьому вступник має право подавати заяви на будь-які бюджетні спеціальності у будь-якому виші. Про це пише Освіта.ua.

А максимальна кількість заяв, яку може подати вступник на контрактну форму навчання - 30. До слова, всі заяви абітурієнти подають в електронній формі, окрім окремих випадків. 

"Кожній заяві на місця державного та регіонального замовлення вступник має надати пріоритетність. Зазначений вступником пріоритет заяви не може бути змінений. Перед поданням заяв вступники можуть оцінити свої шанси отримати бюджетне місце на конкретну спеціальність, скориставшись інформацією про прохідні бали минулих років на кожній конкурсній пропозиції", - інформує видання. 

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up