“У вчителя має бути цікава сторінка в Instagram”: у Хмельницькому розповіли про нові освітні тренди

“У вчителя має бути цікава сторінка в Instagram”: у Хмельницькому розповіли про нові освітні тренди
  • Понад 600 вчителів з різних куточків України приїхали до Хмельницького.
  • Два дні поспіль вони відвідуватимуть майстерки та тренінги від освітян.
  • Бонусом стане урок від хмельницького мера.

Дводенний освітній фестиваль “Khmelnytskyi EdFest - 2020” розпочався у Хмельницькому. До міста приїхали кращі учителі з різних куточків України, щоб поділитися досвідом із колегами. Усі вони - фіналісти премії Global Teacher Prize Ukraine. Це престижна нагорода, яка гуртує сучасних видатних вчителів. Педагогів, які не просто досягли успіху у викладанні свого предмета, а дали старт переосмисленню професії в цілому.

У Хмельницькому фестиваль відбувається вдруге. Минулого року до нашого міста приїхало 18 творчих та креативних спікерів, які ділилися досвідом. Цього року їхня кількість зросла до 22. Всі майстер-класи проходитимуть на базі гімназії № 1 імені Володимира Красицького. А кількість слухачів, серед яких вчителі із різних регіонів країни, сягне позначки понад 600. 

  • Відео дня
    /li>

Головна мета фестивалю дати поштовх творчим здібностям та креативним ідеям хмельницьких вчителів. Як зазначив учасник фесту - бізнесмен Олег Гриньов, “пора відходити від радянщини та іти в ногу з дітьми”. Олег - має приватну школу в місті. Каже, що його вчителі інновацій не бояться. Всі вони молоді та креативні. На запитання: “Де таких знайшов?”, відповідає - “В Instagram”.

Такої думки дотримуються й інші учасники фестивалю. Одна з них - учасниця організації “НОВІ” Наталія Гладких. Минулого року вона провела кілька цікавих майстерок з інклюзії. Цього року вчитиме хмельницьких школярів справлятися зі своїми емоціями під час уроку. Вчителям же розповість, як “отримувати кайф” від професії та не вигорати на роботі. 

За два дні учням вчителям покажуть 22 майстерки на різноманітні теми. Бонусом стане урок від Хмельницького міського голови Олександра Симчишина. Проведе він його сьогодні, о 17:00. На майстер-класі розповість про те, як сформувати сучасну правильну освіту. Педагоги обіцяють, що “Khmelnytskyi EdFest-2020.Next” буде надихаючим, мотивуючим, феєричним, теплим і сердечним.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up